Position: sygdoms > diabetes >

hvad er kalkaflejringer på knogler ?

   Kalkaflejringer er absorberede mængder af calcium deponeres på bløde væv rundt i kroppen og vises , når du ikke får nok calcium

Hvem får Indlån ?


Den mest almindelige mennesker med calcium indskud er kvinder mellem 35 og 55 , som også er den største risiko for osteoporose .

Årsager


Kalkaflejringer kan dannes, når en knogle er stresset eller damanged . Din krop vil sende ekstra calcium til det ramte område , og hvis din krop ikke reagerer korrekt , så overskydende calcium kan begynde at bygge omkring det beskadigede område .

Forebyggelse kalkaflejringer


Der er to enkle måder at hjælpe med at forhindre kalkaflejringer fra formning , kost og motion . Konsekvent motion og daglige doser af mejeriprodukter vil medvirke til at reducere dine chancer for at få kalk .

Behandling

Hvis du allerede har kalkaflejringer , så vil din læge måske foreslå at sænke din calcium forbrug . Da kroppen optager calcium , den forudsætning er , at indskud vil gå væk på egen hånd . Dette er imidlertid ikke altid tilfældet , og du måske brug for kirurgi , fysioterapi og medicin .

Hvor slemt er det ?

Hvis du ikke er fysisk berørt af calcium depositum , så chancerne er din læge ikke vil anbefale noget udslæt . Hvis du ikke har smerter og dit daglige liv er ikke ændret, så forhåbentlig karakter vil køre sit løb . Indlån oftest form på skulderen og kan begrænse bevægelse , i hvilket tilfælde din læge vil hjælpe dig med at finde den bedste løsning .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------