Position: sygdoms > diabetes >

hvad er ricinusolie godt for ?

   Castor olie er en farveløs , smagsløs olie stammer fra ricinus . Selv om det kan være bedst kendt for sine medicinske anvendelser , den har også en lang række industrielle anvendelser

afførende


Castor olie er traditionelt brugt som et afføringsmiddel . Selv om det generelt er effektivt og sikkert til behandling af forstoppelse , er det ikke den bedste medicin . Fordi det er en traditionel medicin, har det ikke været undersøgt så grundigt af Food and Drug Administration som en ny medicin ville være , og som følge heraf betragtes som mindre sikker .

Medicin Tilsaetningsstof


Castor olie er tilsat en række lægemidler fra svampemidler til hudcremer som konserveringsmiddel eller til andre formål . For eksempel er det brugt i hudcremer , fordi det er effektivt ved at trænge ind i huden , og det anvendes som et køretøj i nogle IV injektioner .

Food Additive


Små mængder ricinusolie nogle gange tilsættes fødevarer som et konserveringsmiddel . Ricinusolie kan forhindre svampevækst .

Industrielle anvendelser

Ricinusolie har en bred vifte af industrielle anvendelser fra lime til læder behandlinger til maling . Ricinusolie havde også en vigtig rolle som en motor smøremiddel i begyndelsen af flyvemaskiner .

Biobrændsel

Forskning er i øjeblikket bliver gjort i Etiopien for at afgøre, om ricinusolie kan dyrkes og anvendes som biobrændstof .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------