Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man kan helbrede en splittelse sene i tommelfingeren

  Kvæstet en sene i tommelfingeren , er en almindelig tilstand , især for atleter og meget aktive personer . I de fleste tilfælde kan senen blive helbredt gennem en række forholdsvis nemme trin , men i svære tilfælde er operation nødvendig

Du skal bruge: .
Is
Anti-inflammatoriske medicin .
Hånd brace .

Behandling1 .
Rest tommelfingeren . Udfør ikke nogen anstrengende aktiviteter med tommelfingeren . Sørg for , at senen holdes fuldstændig ubevægelig i de første 48 timer efter skaden . Resten er den mest afgørende skridt i helingsprocessen .
2 .
Ice senen . Anvend is til den forurettede senen i 15 minutter i timen på dagen for hændelsen . På de følgende dage . is senen i 15 minutter hver to til tre timer Flittigt is senen til at mindske hævelse og fremskynde helbredelsesprocessen.
3 .

Tag en anti-inflammatorisk lægemiddel . Ibuprofen eller acetylsalicylsyre er effektive over -the-counter anti-inflammatoriske lægemidler . De reducerer hævelse og lette smerter forbundet med skaden .
4 .
Bær en hånd bandage . Din læge kan give dig en korrekt montering hånd skinnen , som vil immobilisere tommelfinger senen , mens det heler .
5 .
Løft tommelfingeren . Hold tilskadekomne senen hævet over niveauet i hjertet . Dette ikke kun hastigheder opsving , men også holder blod fra pooling omkring det betændte sener . Vær sikker på at løfte tommelfingeren i søvn af at holde det op med bløde objekter .

gode råd og advarsler


 • Dette råd bør ikke anvendes i stedet for professionelle medicinske bistand .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------