Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man kan komme over depression efter barnløshed

  Årsagerne til depression efter barnløshed er flerstrenget , så en lige så flerstrenget tilgang bør tages for at beskæftige sig med følelserne unikt for denne betingelse . Depression er faktisk en normal reaktion på barnløshed , enten på grund af de medikamenter , der anvendes til at kontrollere ægløsning og stimulere graviditet eller følelser af tab forbundet med abort , aflyst IVF cykler og mislykkede forsøg på assisteret reproduktiv teknologi

Du skal bruge: .
Terapeut eller psykolog .
Antidepressiv medicin .
Tidsskrift .1 .
Cope ved at tale om infertilitet med andre infertile par . Det Internationale Råd for barnløshed Information Dissemination ( INCIID ) rapporterer , at en ud af seks par har fertilitetsproblemer , så er det sandsynligt, du er ikke alene i dine følelser . Din frugtbare venner kan ikke forstå, hvor svært de prøver og bristede forhåbninger kan være, mens andre par oplever en lignende rejse kan . Infertilitet støttegrupper og opslagstavler er ikke kun et sted at få sympati , de er også gode steder at få råd og anbefalinger til læger . Hertil kommer , interagerer psykolog Liz O'Donnell med INCIID medlemmer via fora , der tilbyder støtte.
2 .
Tal med din barnløshed eller reproduktionsendokrinolog . Mange af de medikamenter , at kvinder tager for at stoppe og derefter stimulere ægløsningen , såsom Lupron , har den bivirkning af depression . Diskutere bivirkninger med din læge for at få en id¨¦ om , hvor længe de bivirkninger forventes at vare . Hvis din depression symptomer sidste betydeligt længere end forventet , er det tid til at tale med en rådgiver .
3 .

Tal med en terapeut . Nogle gange dine problemer ligger uden for rammerne af en støtte gruppe og så er det tid til at tale med en professionel , der kan hjælpe dig med at finde ud af en strategi for at klare både de kemiske og hormonelle balancer samt tankeprocesser , der bidrager til depression . En kort sigt løbet af antidepressiva kan medvirke til at løfte dig fra depression , men at sætte den på hvile , skal du også beskæftige sig med spørgsmål og følelser for infertilitet .
4 .
Tag en tur i solskinnet . Undersøgelser har vist, at 30 minutters aerob aktivitet per dag løfte stemningen i mennesker med mild til moderat depression . Sunshine giver en dosis af depression bekæmpelse D-vitamin , også .
5 .
Tæl dine velsignelser og optage dine succeser . Barnløshed er en tilstand, du har , det er ikke hvem du og din partner er som mennesker eller som par . Fører en dagbog , der fokuserer på de andre områder af dit liv og dine succeser der . Personer med infertilitet tendens til at sætte liv i venteposition , mens går gennem behandlinger , ifølge INCIID , så det er vigtigt at minde dig selv om , at du stadig en levende , aktiv person på trods af infertilitet .

gode råd og advarsler


 • Nogle par kan finde ægteskabsrådgivning gavnligt .
 • Hvis din depression uddyber eller du har nogen tanker om selvmord , omgående søge lægehjælp .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------