Position: sygdoms > diabetes >

kosttilskud til behandling tilføj

   Attention Deficit Disorder , eller ADD , sænker et barns evne til at opretholde mental fokus og kontrol impulsiv adfærd . ADD kan påvirke skolernes resultater, relationer og barnets selvværd . Blandt andre behandlinger , har kosttilskud været effektive i at holde ADD under kontrol

Omega 3


Overvej at give et barn med ADD omega -3 tillæg . På Massachusetts General Hospital , fandt forskerne , at tilsætning af omega-3 fedtsyrer til kosten for børn , der lider af ADD bidraget til at mindske deres symptomer drastisk ( europæisk Neuropsychopharmacology , februar 2007) . I 80 procent af børn, blev symptomer på ADD næsten elimineret efter to uger for at tage omega -3 tillæg og eliminere forarbejdede fødevarer .

Gingko biloba, perikon og Gøtu Kola


Prøv en urtekosttilskud . Urten Gingko biloba er værdsat for sin evne til at forbedre omsætning i hjernen og hukommelse evne . St. John 's urt hjælper med at berolige nerverne og forbedre et barns humør . Gøtu Kola også hjælper med at fjerne angst og forbedre blodcirkulationen og hukommelse . Altid konsultere en læge eller biopat , før du føjer naturlægemidler kosttilskud til dit barns kost .

mineraltilskud


Tilføj mineraltilskud . Zink er vigtigt for produktionen af melatonin , en afgørende faktor i frigivelsen af dopamin , som regulerer følelser af tilfredshed og glæde . Tilføje zink til et barns kost kan hjælpe hende til at registrere følelser lettere , hvilket fører til mindre behov for at handle ud . Magnesium , calcium , jod og jern kan også være mangelfuld i dit barns kost . Vitamin-og mineraltilskud kan hjælpe , sammen med opretholdelsen af en sund kost og fjerne forarbejdede og sukkerholdige fødevarer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------