Position: sygdoms > diabetes >

lubrications og andre præparater til okulær overflade sygdom

   Okulær Surface Sygdom er et tæppe betegnelse for betingelser, der medfører svær tørre øjne . Dette kan være en meget ubehagelig eller endda smertende tilstand . Heldigvis kan en bred vifte af produkter hjælper bekæmpe denne betingelse

Problemet


Øjet er en meget kompleks orgel . Det kræver en beskyttende film lavet af tre forskellige lag . Den første er en smørende , slim stof, der produceres i celler i conjunctiva . Den anden er en vandig midt stof produceret af tåre kirtler . Den tredje er en overfladisk olieagtig stof, fremstillet af olie kirtler i øjenlågene , der stopper vandet i at fordampe . Okulære overflade sygdom skyldes en ubalance i disse tre lag .

hydrogeler


Hydrogel er navnet for den smøre , slimhinder stof nævnt ovenfor . Dette er den aktive ingrediens i de fleste øjne smøremidler . Valget af konserveringsmiddel i et øje smøremiddel er meget vigtigt . Undgå Benzalkonium og gå med Purite , Polyquad eller GenAqua .

Også forskellige mærker har forskellige inaktive ingredienser med forskellige funktioner . Se referencer for funktionerne i de enkelte produkter .

Olie -Based øjendråber


Hvis din tørre øjne er forårsaget af mangel på den olieagtige stoffer , olie brug indeholdende øjendråber . De vil genoprette dette lag , så dine tårer vil stoppe fordampende .

Serum øjendråber

Serum øjendråber er lavet af dit eget blod , så de indeholder naturlige vækstfaktorer og antistoffer . De mest genskabe funktionen af dine egne tårer . Men de kræver, at du give blod et par gange om året , og du skal finde nogen til at gøre dem for dig . Blodbanker undertiden levere denne service .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------