Position: sygdoms > diabetes >

mest effektive stretch mærke forebyggende

   Strækmærker opstår , når der er hurtig vækst eller vægtøgning . I nogle situationer , såsom graviditet chancerne for at få strækmærker er så højt som 75 til 90 procent . I de fleste tilfælde er strækmærker uønskede . Flere metoder og produkter er tilgængelige for at forebygge og minimere strækmærker , men ikke alle arbejde . Nogle af de mest effektive forebyggende foranstaltninger er dem , der ikke koster en masse penge

Moisturizing


Hold huden velnæret og fugtet vil hjælpe med at forhindre og reducere forekomsten af strækmærker . Da tør hud er lettere at skade , ved hjælp af en fugtighedscreme dagligt vil hjælpe enormt .

Den type fugtighedscreme til at bruge er stærkt afhængig af klimaet og din hudtype . Universelt ved hjælp af en tykkere creme indeholder shea smør , kakaosmør , eller en æterisk olie vil give den bedste fugt til huden .

Hydration


Huden er det største organ i den menneskelige krop. Et af de grundlæggende ernæringsmæssige behov af huden er vand . Holde huden hydreret ved at tage i de anbefalede to liter vand om dagen vil hjælpe dig med at opretholde et sundt niveau af hydrering .

blot at drikke vand vil hjælpe huden til at holde det elasticitet . Dette er en meget vigtig faktor for at reducere og forebygge strækmærker . En højere elasticitet gør det muligt for huden at strække sig mere med mindre og måske ingen synlige skader .

Vægtregulering


Et af de mest almindelige årsager til, at mænd og kvinder får strækmærker skyldes vægtøgning . Når yderligere vægt føjes til kroppen i et hurtigere tempo end huden kan rumme , strækmærker udvikle sig.

I situationer som graviditet når hurtig hud ekspansion er uundgåelige , kan strækmærker stadig forhindres . Spise en velafbalanceret kost , for eksempel kan hjælpe med at holde vægtøgning i moderate niveauer , hvilket reducerer den samlede mave vækst og hud stræk .

Routine

Oprettelse af en realistisk rutine , der kombinerer fugtgivende huden , drikker masser af vand , og styring vægtforøgelse er den bedste måde at forhindre huden strække .

Hvis du ikke er vant til at drikke to liter vand hver dag , eller styre , hvad du spiser , vil det være en udfordring i første omgang . Men når du rutinemæssigt gør disse sunde valg , vil de blive en vane og forebyggelse af strækmærker bliver ubesværet .

Overvejelser

Ifølge Medical News dag , strækmærker stammer fra en genetisk faktor . Personer med forældre , der har strækmærker , har en øget risiko for at udvikle strækmærker . I denne situation kan det ikke være muligt at forhindre strækmærker , men udseende og sværhedsgraden af strækmærker kan minimeres .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------