Position: sygdoms > diabetes >

naturlægemidler for nyresvigt

   Ifølge UMMC ( University of Maryland Medical Center ) er der cirka 12 millioner mennesker i USA , der har tidligt nyresygdom ( nyresygdom ) . Ifølge Mayo Clinic , manifesterer nyresvigt sig selv, når dine nyrer udvikler en manglende evne til at fjerne affaldsstoffer fra blodet . Hjertesygdomme, forhøjet blodtryk , blodmangel , fejlernæring og knoglesygdom er nogle af årsagerne til nyresvigt . Der er nogle naturlægemidler, der tilbyder håb til at lindre symptomerne af mennesker ramt af en nyresygdom .

kinesiske og ayurvediske urter


Prøv mælkebøtte rod , en kinesisk urt som hjælper i nyre udskillelse af affald . Astralagus er en urt bruges til nyre problemer i traditionel kinesisk medicin . Drikke noget skumfidus te, som er noteret for at rense nyrerne . Den ayurvediske urt er kendt som picroliv med uddrag fra rødderne kan tilbyde dig en vis beskyttelse i nyrerne .

Diverse Urter


Prøv at tilføje persille til salater og måltider , da det er et naturligt diuretikum højt kalium . Enebær vil hjælpe dig med at øge urin flow fra nyrerne . Tag tang i tillæg form som er høj på kalium , jod og jern . Goldenrod te , brændenælde og vandmelon frø te alle vil støtte Deres nyrefunktion .

Salvia og Rabarber


Prøv Salvia rod . en kinesisk urt , der har været anvendt til behandling af nyresygdom i de sidste 30 år, ifølge en artikel skrevet af Subhuti Dharmamanada ph. d. direktør for Institut for Traditionel Medicine , Portland , Oregon . Roden til Salvia er ansvarlig for at fremme nyrefunktion . Rabarber rod har været anvendt til behandling af nyresvigt , men med eksistensen af transplantationer og dialyse, er det ikke så populær som i tidligere år . Det hjælper med mange af de symptomer, såsom at sænke blodets viskositet og hypertension .

Kost ændringer

Spis rå frugt og grøntsager , herunder asparges , brøndkarse , selleri , bananer og sojabønner . Undgå fødevarer med et højt fosfater , sukkerroer greens , rødt kød , spinat og Swiss chard . Undgå chokolade , kakao , æg og alle mejeriprodukter i henhold til www /TCM . sundheds- info. org . Drik seks til otte glas vand om dagen , med mindre begrænset af din læge .

Vitaminer og Mineraler

Ifølge hjemmesiden www. tcm. health-info. com . tage calcium og magnesium hverdagen til at støtte nyrefunktionen , og L-arginin for ekstra støtte af nyrefunktionen . Tage vitamin A for healing urinvejene , B-kompleks for væske stofskiftet og C-vitamin at hæve urin surhedsgrad og hjælper immunsystemet . E-vitamin støtter af immunsystemet så godt.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------