Position: sygdoms > diabetes >

naturlige måder at fjerne ar fra moden hud

   Ar kan være en grim påmindelse om en skade . Massage terapi er en naturlig måde for en til at befri kroppen af denne pinlige tegn . Hvis du ønsker at helbrede og lindre smerten ved et modent ar , kan flere metoder til massage terapi hjælpe

Du skal bruge: .
Arterielle blodgas laboratorium rapport

Hvad er Ældre Ar


Mens ar er hudens naturlige måde at håndtere med en slags traume ?-siger forbrændinger eller flænger-de er som regel betragtes som en grim forlegenhed til den person, som har lidt arret .

Der er to typer af ar-umodne og modne-defineret ved hvor længe siden såret fandt sted . Umodne ar form lige efter såret fandt sted , og det kan være smertefulde , kløende og /eller følsomme. Ældre ar tage længere tid at danne , når som helst mellem tre og 18 måneder efter såret .

en naturlig måde at slippe af Scars


En naturlig måde at slippe sig selv af ar er gennem massage terapi , ifølge www . integrerende-healthcare. org , som er hjemmesiden for Institut for Integrative Health Studies . Massage terapi sker først svagt og består af seks teknikker .

Manuel lymfedrænage


Denne form for massage terapi koncentrater i lymfevæv og udbredelse af arret området . Terapeuten lægger fingre og pres på arret og gør cirkulære bevægelser omkring ar at dræne det , næsten uden smerter .

Myofacial Slip

For at lette konstriktion , terapeuten begynder at strække huden og arret med sin fingre og gentager dette med en parallel region arvæv . Fingrene kan flyttes ved at terapeuten både med og mod uret .

Deep Tværgående Friktion

Terapeuten udfører dette for at forhindre vedhæftning formationer og brud allerede eksisterende formationer . Denne teknik er en dyb tissue massage teknik, og bør kun udføres , hvis patienten er klar til det og aldrig ud over , hvad en patient siger, at han kan tåle .

Smøring

Ved at bruge lotion , ricinusolie , vitamin E olie eller andre former for olie , denne behandling bevarer blødheden i vævet og tekstur fortsat støbejern . Dette kan også hjælpe arret ophold fugtige og ikke knæk åbne .

Stretch

Det hjælper forynge områdets bevægelse , især når arret er tæt på en fælles , såsom albue eller knæ . Desuden vil det væv, når også kombineret med en massage og strakte i adskillige sekunder , forlænge .

Anvend Varm

Brug en fugtig varme pakke , paraffin eller endda ultralyd kan forbedre formbarhed og flytning af arret .

træffe det rigtige valg for dig

Når picking en massage terapeut , skal du sørge for , naturligvis , at du vælger en , som har brugt disse teknikker og øvelser hans bedste skøn i at vide , hvis du er en god kandidat til ar massage . Og som alt andet , når de er i tvivl , skal du kontakte din læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------