Position: sygdoms > diabetes >

retninger for Nexium

   Nexium er en protonpumpehæmmer ( PPI ) , som hjælper med halsbrand og kan hjælpe helbrede skader på spiserør forårsaget af halsbrand og sure opstød . En PPI er en gruppe af lægemidler, der har en eneste formål at sænke mavesyre produktion , som forårsager halsbrand . Halsbrand er ikke kun smertefuldt og ubehageligt , kan det også være til skade for foring af spiserøret . Uanset hvilken metode din læge ordinerer , er det vigtigt at tage for dit helbred og komfort . Følg Nexium retninger fra pakken og lægen præcist . Ikke at følge disse anvisninger kan være skadelige

Forsinkede-depotkapsler


Den mildeste af Nexium -systemet, bør disse kapsler tages én gang dagligt , med mindre andet er anvist af din læge . For helbredelse erosive esophagitis , brug for fire til otte uger , igen kontrol med din læge om den rette tid til at stoppe eller fortsætte behandlingen . For gastroøsofageal reflukssygdom , bruge disse kapsler én gang dagligt for kun fire uger . Hvis din læge siger, at du har en høj risiko for en mavesår , kan du tage disse op til seks måneder, en gang om dagen . Hvis du har betingelser fra Zollinger-Ellisons syndrom , tage to gange dagligt . Zollinger-Ellison syndrom er kendetegnet ved tumorer og sår i duodenum og pancreas .

Forsinkede-Release Oral suspension


Brug med samme frekvens som forsinket-depotkapsler til forskellige forhold . Oral suspension er beregnet for ældre voksne , der har svært ved at synke kapsler. Brug den orale suspension ved at sætte det i æblemos eller juice og indtagelse af, hvor ofte angives med kapslerne .

IV til injektion


Den intravenøse injektion af Nexium er for dem der har problemer med de her nævnte metoder . For dem , der lider af Erosiv esophagitis , brug en gang dagligt . For dem , der lider af gastroøsofageal refluks, brug i 10 dage

Sikkerhed oplysninger og tips

Nexium. com ( se link i Resources ) tilbyder nogle sikkerhedsmæssige oplysninger til at overveje :

I voksne , hovedpine , diarré og mavesmerter er de hyppigste bivirkninger rapporteret .

Hovedpine , diarré , mavesmerter , kvalme og somnolens er de hyppigste bivirkninger rapporteret hos pædiatriske patienter (i alderen 1 til 17 ) .

Andre måder at hjælpe med at administrere halsbrand og refluks , ifølge nexium. com omfatter :

Hvis symptomerne fortsætter med at udvikle efter at have spist , begynder at reducere størrelsen af dine måltider og ophold væk fra fed mad .

Andre ting at undgå, hvis du lider af symptomer omfatter koffein ( kaffe , te og cola ) , alkohol , krydret mad og chokolade .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------