Position: sygdoms > diabetes >

retsmidler for hårtab ved tindingerne

   Som du alder , dine hårgrænse modnes . Generelt omfatter visse vigende over templer . Dette kan ske hvor som helst fra din afdøde teenagere til din slutningen af halvtredserne . Mens mindre modning er fælles , nogle mennesker oplever dramatiske hårtab over templer . For disse mennesker , er der flere muligheder for at forhindre yderligere tab eller genoprette håret

underliggende tilstand


Der er mange årsager til hårtab . Den mest almindelige årsag til hårtab er genetik . Dog kan hårtab også være forårsaget af dårlig ernæring , visse medicin , sygdomme , hormonelle forandringer og infektioner . Afhængigt af hvad der er årsag dit hårtab , kan det bedste middel være at behandle den underliggende årsag. For eksempel kan utilstrækkelig protein eller jern forårsager hårtab og supplerer således kan være den bedste måde at behandle dit hårtab . Ligeledes kan mange lægemidler, der anvendes til behandling af gigt og depression forårsage hårtab . Således kan det bedste middel være at ændre den medicin , du tager . Du bør rådføre dig med din læge for at afgøre , hvad der forårsager din hårtab , før man overvejer at iværksætte følgende retsmidler .

Medicin


De to mest populære medicin for at afhjælpe hårtab er minoxidil ( Regaine ) og finasterid ( Propecia ) . Begge medikamenter er godkendt af US Food and Drug Administration . Men , minoxidil er tilgængelig over-the-counter mens finasterid er til rådighed ved receptpligtige . Begge medikamenter har vist sig at forsinke hårtab og i nogle tilfælde , regrow hår . Andre medikamenter , der er godkendt af US Food and Drug Administration til behandling af hårtab , omfatter kortikosteroider ( en månedlig injektion i hovedbunden ) og anthralin ( en creme generelt anvendes, når en hovedbund infektion er årsag til hårtab ) .

Kirurgi


Der er to populære typer kirurgi for at afhjælpe hårtab . Scalp reduktion terapi indebærer at fjerne den hårløse dele af din hovedbund og derefter strække dele af din hovedbund , der har hår til at erstatte dem . Hårtransplantation på den anden side består i at tage hud grafer , der indeholder flere hår , fra bagsiden af din hovedbund og implanterer dem i skaldede sektioner . Begge metoder kan være dyrt , og flere besøg kan være påkrævet. Det skal også bemærkes, at nogle læger er tilbageholdende med at implantatet hår grafts i templet regionen i det omfang , at det ville ligne en teenager 's hårgrænse . Snarere vil mange læger insistere på at vende tilbage din hårgrænse til det normale " modne " hårgrænsen , der er repræsentativ for din alder .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------