Position: hotel888 > diabetes >

elektriske skønhed behandling for acne

   Acne påvirker alle aldre og folk i alle hudfarver . Det kan være en pinlig og ubehagelig tilstand . Hjælp i form af elektriske skønhedsbehandlinger er til rådighed

Hvad er Acne ?


Acne er kronisk inflammation af talgkirtler . Talgkirtlerne er placeret under huden og producere sebum eller olie til at smøre på huden og håret . Bakterier ind i porerne i huden og kan forårsage akne . Acne forekommer hyppigst på ansigtet , hals og ryg .

Typer af Acne


Der er to typer af acne . Acne simplex eller fælles acne er karakteriseret ved dannelsen af pus-fyldt whiteheads . Acne vulgaris er den mest alvorlige form for acne og kan kræve behandling fra en læge . I acne vulgaris udgør bumser under huden og ikke udgør whiteheads .

Elektrisk Strøm for Acne


Du kan finde lindring fra acne ved anvendelse af en svag elektrisk strøm til din ramte områder i løbet af en ansigtsbehandling. Højfrekvente strøm er anvendt med en ansigtsbehandling elektrode . Høj frekvens betyder ikke, at elektrisk strøm er stærk , den henviser til bølgelængden af den elektriske brugte nuværende .

Højfrekvent elektrisk strøm har antibakterielle egenskaber, der medvirker til at dræbe bakterier, der kan forårsage acne . Det fremmer også omsætning, og som kan hjælpe med at befri din hud af de bakterier, der er berørt af denne behandling . Hyppigheden af elektriske skønhedsbehandlinger vil afhænge af, hvor alvorlig din tilstand og rådgivning fra din læge

Anvendelse af elektrisk skønhedsbehandlinger

Under en ansigtsbehandling , en tekniker vil rense dit ansigt og derefter anvende en lille glas elektrode direkte til de områder af dit ansigt , der har acne pletter . Glasset elektrode udsender en højfrekvent elektrisk strøm. Denne ansøgning er gjort for ikke mere end fem minutter. Efter anvendelse af den elektriske strøm , vil din tekniker fortsætte med dit ansigtsudtryk . Typisk en maske til fedtet hud kan anvendes og fjernes . Efter masken , kan en astringerende anvendes . Det sidste trin i dit ansigtsudtryk kan være anvendelse af en acne lotion og olie-fri fugtighedscreme .

At- home høj frekvens enheder er til rådighed. Disse brug blåt lys stråler alene eller sammen med en lokal behandling anvendes på huden . Disse derhjemme enhederne ikke bruger selve højfrekvente elektrisk strøm , men højfrekvent lys stråler . Producenterne af disse enheder påstå, at du kan se en 70 procent reduktion i acne inden for fire til otte uger efter behandlingsstart.

ved elektrisk skønhedsbehandlinger for Acne

I forbindelse med en læges pleje , anvendelse af høje frekvens elektrisk strøm under ansigtsbehandlinger eller brug af en derhjemme enhed kan forbedre din huds udseende . Reduktion af pustler og papler ses i de fleste mennesker inden for et par ugers behandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------