Position: hotel888 > diabetes >

håndkøb hud tag fjernelse

   For de fleste mennesker , hud-tags , som er små hud polypper , er intet mere end et irritationsmoment , der let kan dækkes . For andre , kan huden tags være mange og grimme . Som et resultat , søger mange en metode til behandling , det være sig medicinsk eller over -the-counter . Selv om der er flere medicinske behandlinger , kan variationer findes over -the-counter og gøres derhjemme

ligatur


Den simple køb af tandtråd kan give lindring . Ligatur indebærer binde et stykke tandtråd rundt i bunden af huden tag for at afskære dens blodgennemstrømning. Dette bevirker, at huden tag for at skrumpe indtil det kan skrabes af eller simpelthen falder af på egen hånd , i henhold til skintaghelp. com . Den erfarne smerte er ganske lav , hvis overhovedet , og denne procedure kan ske nemt derhjemme . Før du gør det , dog diskutere proceduren med din læge , da det kan forårsage blødninger , smerter og infektion , hvis det gøres forkert . Hvis blødningen sker , bør det behandles hurtigt at sænke risikoen for infektion .

Kryoterapi


En anden metode er over -the-counter kryoterapi behandling , som typisk bruges på vorter . Dette indebærer anvendelse af flydende kvælstof direkte på huden tag , får det til at dø og falde af . Dette er en procedure bedst af en læge , selv om . Styrken af flydende kvælstof i over -the-counter medicin er svagere end den flydende nitrogen , der anvendes af en læge og kan kræve flere ansøgninger . Desuden er kryoterapi produkter på apotek ikke markedsføres til huden tags. Kontakt din læge før du bruger en af disse produkter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------