Position: hotel888 > diabetes >

hvordan man kan pakke en strakt senen

  Sener er længder af bindevæv der linker dine muskler til dit skelet knogler . De højtryk reaktion på stress på dem , så dine led til at flytte inden for et begrænset udvalg af bevægelse . Når en fælles er blevet strakt ud over dets normale vifte af bevægelse eller oplevelser pludselige traumer (som i en kollision ) , kan senen tåre eller brud , der forårsager alvorlig smerte og skade . Indpakning en sene umiddelbart efter en skade hjælper til midlertidigt at stabilisere leddet, forhindre yderligere skade og lade kroppens helingsproces at begynde uhindret .

Du skal bruge:
Underwrap
. Klæbende atletisk tape .
Strækbar atletisk wrap ( Es bandage ) .
Ikke-stretch atletisk tape .


1 .
Umiddelbart standse bevægelsen af sårede senen og de omkringliggende muskler at forværre skaden. Løft det skadede område og samle forsyninger til wrap det berørte område .
2 .
Påfør et lag underwrap over og under senen for at forhindre den selvklæbende atletiske tape klistrer til huden . ( Det er meget vanskeligt og smertefuldt at fjerne underwrap fra nøgne hud . ) Påfør ikke nogen tape eller underwrap direkte på de berørte senen.

3 .
Lay et stykke selvklæbende atletisk tape på langs ad den forurettede kropsdel , danner en linje mellem de to ankre . Sørg for, at båndet ikke direkte overholder de sårede senen . Sælg mere underwrap for den skade, hvis det er nødvendigt .
4 .
Hvis det skadede område er for lille til at sikre med Athletic tape , såsom en finger , skal du bruge en skinne ( en Popsicle pind fungerer godt i en knivspids ) at begrænse omfanget af bevægelse .
5 .

Afslut indpakningen ved at anvende et lag af strækbart Athletic wrap ( såsom en Ace bandage ) langs hele den sårede kropsdel , og sørg for at den sidder stramt , men ikke stramt nok til at afskære cirkulation til de sårede senen . Tilføj et lag af selvklæbende atletisk tape på toppen af underwrap at forankre den atletiske wrap ( Es bandage ) til det skadede område .
6 .
Anvend is til det skadede område i 20 til 30 minutter hver to timer for de første 48 timer efter skaden . Hvis området er stadig hævet , er vokset mere smertefuld eller bliver værre på nogen måde , søge lægehjælp omgående .

gode råd og advarsler


 • Når skaden begynder at helbrede , langsomt genindføre bevægelse til det fælles for at holde den smidig . En såret senen kan dukke op igen et par uger senere som en mere alvorlig sag , hvis du ikke tager sig tid til ordentligt strække og styrke det efter den første skade .
 • Med alvorlig skade , uanset om senen strækning er mildt eller meget svær , søge lægehjælp fra en sundhedsplejerske, så hurtigt som muligt . Uretmæssigt indpakning en sene kan føre til den helbredende forkert, hvilket medfører yderligere skade, og en væsentlig forøgelse af helbredende tid .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------