Position: hotel888 > diabetes >

hvordan man kan tackle strækmærker

  Strækmærker , også kaldet striae , er striber af alt for udstrakt hud , der udvikles på en persons krop . De er typisk lidt indrykket , og kan synes at være lyserød , rød , grå eller endda lilla . De almindeligvis form på gravide kvinder såvel som for dem, der har oplevet en betydelig vægtøgning . De kan imidlertid også udvikle svar på lang sigt steroid brug og visse sygdomme

Tackle strækmærker


1 .
Vent det ud . I stedet for kæmper strækmærker , kan du vente for dem at falme på egen hånd . Dette kan dog tage ret lang tid .
to .
Spørg din læge til at ordinere tretinoin ( Retin-A ® ) creme til behandling af strækmærker du har haft for færre end seks uger . Ifølge Mayo Clinic , kan denne creme hjælper din hud til at producere kollagen-et protein , der hjælper i forbindelse kroppens væv , hvilket gør strækmærker ligner din strakt tilstand hud igen .

3 .
Har microdermabrasion for strækmærker du har haft i et stykke tid . Til denne proces , vil en læge bruge lille krystaller til at gnide hudens øverste lag af celler fra . . Når nye hud gror ud igen , kan det have en større kapacitet til at strække
4
gennemgå pulsed dye laser behandling , som indebærer hjælp af lasere til at stimulere produktionen af kollagen og elastin-en protein , der giver huden smidighed . Dette kan bidrage til at gøre huden mere elastisk og smidig . Denne behandling kan bruges på både nye og ældre strækmærker , men kan være mere effektive , når strækmærkerne er nye .
5

Anmodning behandling med en Excimer laser-. en laser , der bruger ultraviolet lys-for ældre strækmærker . Denne behandling stimulerer pigment-gendannelse-recoloring-af huden. Når farven af strækmærker kampe den omgivende hud , kan strækmærker være sværere at se .
6 .
Overvej at bruge en UV-fri lotion . Dette vil ikke falme det strækmærker , men det kan bidrage til at gøre dem mindre synlige .

gode råd og advarsler


 • Der er mange cremer , lotions og salver , at markedsføres som Stretch Mark faders eller sikkerhedsventiler . Ifølge MedlinePlus , er disse produkter næppe til at arbejde . Hvad de kan gøre , er at holde huden blød og smidig , som kan gøre strækmærker lidt mindre tilbøjelige til at danne .
 • Hvis du for nylig har udviklet strækmærker , men du har ikke taget på i vægt , og du ikke gravid , skal du kontakte din læge . Dette kunne være et tegn på en underliggende sundhedsmæssige tilstand .
 • Hvis du er gravid , kan lægen foreslå at vente til at behandle strækmærker med medicinske procedurer . De kan være sikker efter din baby er født . Derudover kan du udvikle nye strækmærker , hvis du behandler dem , mens du stadig tage på i vægt .
 • Spørg din læge om tretinoin er sikker til brug , hvis du er gravid . Ifølge Organisationen af Teratologiske Information Forskere , tilhører tretinoin en familie af stoffer opkald retinoider . Retinoider er afledt af vitamin A , og nogle af dem har været forbundet med fødselsdefekter .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------