Position: hotel888 > diabetes >

instruktioner til vidunderbarn glukosemåler brug

   Prodigy Diabetes Care LLC tilbyder tre batteridrevne glucose målere til personer med diabetes : Prodigy Voice for personer med synshæmmede , Prodigy AutoCode , en forenklet meter , og Prodigy Pocket , en mindre udgave af Prodigy AutoCode lavet til mobilitet . Alle tre Prodigy 's glucose meter feature uden kode bruger og kræver en meget lille mængde blod til at arbejde . Alle tre meter også kan tilsluttes en computer via en Universal Serial Bus ( USB ) kabel , der er medtaget , for at hente flere dage 'værd af testresultater for dig og din læge for at diskutere på dine aftaler .

Forbered Meter


For at forberede måleren til brug , skal du trykke på " On " knappen og indsæt en teststrimmel i Prodigy blodsukkerapparat . Hvis strimlen krøller eller ikke gå ind i måleren fuldt ud, fjerne det , skal du kassere den og starte forfra med en ny strimmel . Når måleren er tændt og klar til brug , et lille billede af en bloddråbe vises på skærmen . Brug Prodigy mærke teststrimler , der sælges separat fra målerne på de fleste købmænd og nogle købmandsforretninger .

Tegn Blood


Du kan tage en blodprøve , pik din finger eller andre ønskede placering med en teststrimmel . Hold teststrimlen mod din hud til at indsamle blod til seks sekunder. Måleren tæller ned sekunder for dig , og bip , når du kan fjerne fingeren fra strimlen .

Modtag Resultater


Læs skærmen på måleren for dine testresultater . Det nummer, der vises på skærmen angiver milligram sukker pr deciliter blod . Deres læge vil have fortalt dig , hvad tallene er acceptable for din type af diabetes og individuelle situation . Fordi hver enkelt sag er forskellig , følg lægens instruktioner om , hvor ofte du skal bruge din Prodigy meter for at teste dit blodsukker niveau . Hvis du har type 1 -diabetes , kan det være nødvendigt at teste så ofte som 10 eller 12 gange om dagen , mens hvis du har type 2 -diabetes , kan det være nødvendigt at teste én gang eller to gange om dagen.

Fjern den brugte teststrimmel og bortskaffe det på en beholder til skarpe genstande ( kanyler og lignende varer) eller godt pakket ind i papir håndklæder i skraldespanden , hvis en beholder til skarpe genstande ikke er tilgængelig.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------