Position: hotel888 > diabetes >

Kentucky AED krav

   Brugen af en automatisk ekstern defibrillator eller AED , kan redde et liv . Men fordi en AED er en medicinsk udstyr , kan en stat laver love der beskæftiger sig med dets anvendelse . Kentucky har en særlig lovgivning vedrørende AED brug

statutten


Kentucky Revideret vedtægter ( KRS ) 311,665-311,669 omhandler brugen af hjertestartere . En AED er en enhed, der kan analysere hjerterytmen og opladning og leverer chok med eller uden en operatør , når bestemte rytmer opstår .

Krav at erhverve en AED


En person eller enhed, skal opfylde visse krav for at erhverve en AED , herunder godkendt AED uddannelse for folk, der vil betjene enheden . En læge skal overvåge denne uddannelse og bidrage til at udvikle en test og vedligeholdelse program for AED . Den lokale redningstjeneste skal modtage meddelelse om erhvervelse af en AED , og hvilken type erhvervet .

krav for at bruge en AED


En person , der bruger en AED straks kræve en ekstra lægehjælp til patienten . AED Programmets læge skal modtage meddelelse , når AED anvendes.

privatretlige ansvar

KRS 311,668 hedder det, at ingen, som bruger en AED at give akut behandling i god tro er omfattet af en civil retssag på grund af den AED brug . Denne undtagelse gælder også for ejeren af AED .

Undtaget Professionals

Nogle fagfolk er undtaget fra AED krav . KRS 311,669 lister disse professionelle, som omfatter læger , sygeplejersker og paramedicinere .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------