Position: hotel888 > diabetes >

MMK procedure for kvindelige urin stress inkontinens

   Inkontinens er et fælles medicinsk problem for kvinder og mænd i alle aldre . Læger klassificere inkontinens i kategorier , herunder stress , trang , funktionelle og overløb . Behandlingen lægen anbefaler , vil afhænge af hvilken type inkontinens , du har . Hvis du har stress inkontinens , så Marshall-Marchetti-Krantz , eller MMK , procedure , er en potentiel form for behandling

stressinkontinens


Stress inkontinens er en almindelig form for inkontinens hos kvinder . Fysiske ændringer som følge af graviditet , fødsel og overgangsalder svække din blære kontrol gå på kompromis med ledbånd og bækkenbundsmusklerne at bidrage til at støtte din blære . Når du nyser , hoster eller flytte på en måde , der sætter pres på din blære , kan du opleve ufrivillig urinlækage . Stressinkontinens kan behandles . En mulighed er den MMK procedure .

MMK Procedure


MMK er en blære hals suspensionsproceduren designet til at give øget støtte til urinrøret og blærehalsen og forhindrer urinlækage på grund af stress inkontinens . Under proceduren , vil din læge foretage et snit i den nederste del af maven . Hun vil placere suturer i vævet i nærheden af din blære hals , så vil sikre dem i brusk i din skambenet . Suturerne vil støtte blærehalsen den måde dit ledbånd og bækkenbundsmuskler vant til.

Recovery


Fordi MMK procedure indebærer en abdominal incision kan restitutionstid tage , så længe seks uger . Under den første del af din nyttiggørelse , kan du kræver brug af et kateter for at aflaste sig selv . Hvis dette sker , kan din læge vise dig , hvordan du bruger enten en kortsigtet eller en langsigtet kateter , indtil du er i stand til at urinere normalt .

Komplikationer

Mulige komplikationer for kvindelige patienter , som underkastes den MMK procedure behandling af urin stressinkontinens omfatter risikoen for at få en negativ reaktion på anæstesi . Der er også en risiko for at du kunne opleve betændelse på det sted , hvor suturerne er fastgjort til din skambenet . Du kan også udvikle en infektion på forbindelsen site .

Overvejelser

Hvis du oplever kvindelige stressinkontinens , vil din læge sandsynligvis foreslå mindre invasive behandlingsformer , før man anbefaler operation . Hvis de ikke virker, så er der et par forskellige operationer til at overveje . Blærehalsen suspension procedurer har en 80 procent succesrate . Hvis din læge ikke mener, at MMK procedure er egnet til dig , der er andre former for blærehalsen suspension , herunder Burch Procedure .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------