Position: hotel888 > diabetes >

african hudsygdom

   Huden er lavet af kemikalier , forskellige mineraler , lipider , proteiner og vand . På kroppen . dens den største organ Huden bliver brugt til beskyttelse mod miljømæssige angreb og infektioner . WebMD siger, at din hud er følsom over for " kulde, varme , smerte , tryk , og tryk på . " Der er nogle sygdomme , der opstår i huden , herunder afrikanske Skin Disease

former for afrikansk Skin Disease


former for afrikansk hudsygdom omfatte:. eksem , albinisme , auto-immun sygdom ( vitiligo ) , og bakterielle infektioner ( impetigo ) at nævne en få .

Eksem


Eksem er en afrikansk hudsygdom , hvor huden er irriteret eller betændt . Der er mange former for eksem , men dem , der er mest almindelige er atopisk ezcema eller atopisk dermatitis . Eksem opstår omkring fødderne , hånd , knæ og ansigt, men kan forekomme rundt om hele kroppen . Cremer og lotions til rådighed til behandling eksem .

Albanism


Albinisme er en afrikansk hudsygdom , hvor der ikke pigment i huden , øjne eller hår . Albinisme forekommer , når individer ikke arver gener , der gør nok pigment kaldet melanin . Nogle personer med albinisme nødt til at bruge solcreme og tøj , der tilbyder solbeskyttelse . Oplysninger om albinisme kan ses på National Organization for Albinisme og hypopigmentering på www. albinism. org .

Auto-immun sygdom

Vitiligo er et eksempel på auto-immune sygdomme . Pigmentmangel forekommer i pletter på huden for dem , der har vitiligo . Det er den samme sygdom , der dukker start Michael Jackson havde . En rapport i den indiske Journal of Dermatology hedder " antioxidant tilskud er væsentligt gavnligt i at bidrage overlegen klinisk effekt til at helbrede vitiligo . " Mens årsagen til denne afrikanske hudsygdom er ukendt , der er behandlinger . Disse behandlinger omfatter lysbehandling og topikale kortikosteroider .

bakterieinfektioner

Impetigo er en almindelig bakteriel infektion . I Amerika er der mere en million mennesker påvirket af børnesår . Disse primært ramt, er børn i alderen 2-6 og unge spædbørn så godt. Impetigo er forårsaget af bakterier , der invaderer huden gennem insektbid , rifter eller skrammer . The African hudsygdom begynder med rødt sår omkring huden , der ligner bumser .

" I øjeblikket børnesår er behandlet med antibiotika salver , som bakterierne udvikler resistens på samme måde som på mundtlige antibiotika . et effektivt alternativ behandling for en sådan fælles hudsygdom kunne reducere vores overforbrug afhængighed af antibiotika og at stoppe den globale spredning af resistente bakterier , " siger Ron Najafi , Ph. D. , bestyrelsesformand og administrerende direktør , NovaBay i en rapport offentliggjort i kliniske forsøg Week .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------