Position: hotel888 > diabetes >

cellulitis ar fjernelse

   Cellulitis er en bakteriel hudinfektion , at ifølge Mayo Clinic , manifesterer sig med en rød plet i huden , der er hævet , ømt , varmt og er ofte ledsaget af feber . Cellulitis kan være ganske alvorlig og kan nogle gange spredes til underliggende væv . I andre tilfælde infektionen fanges hurtigt , og patienten kommer sig uden yderligere uheld . De varierende grader af infektionen og varierende sværhedsgrad betyde, at nogle mennesker kommer væk fra cellulitis ar-fri , mens andre er tilbage med arvæv , der er meget synlige .

Forståelse Scars


Ardannelse er en naturlig og vigtig proces, der forekommer i næsten alle beskadigede væv , herunder væv er beskadiget af cellulitis . University of Virginia Health System skelner mellem tre typer af ar-keloid , hypertrofiske og kontrakturer-som hver især reagerer på specifikke behandlinger

keloide ar er tykke , runde og nogle gange rød . Arret strækker sig ud over grænsen af såret og er et resultat af en hyper-immunrespons , hvor kroppen over-producerer arvæv . Hypertrofiske ar ligner i udseende keloide ar bortset fra at de holder sig inden for grænsen eller såret . Kontrakturer er ar , der opstår , når pletter af hud er tabt , hvilket kan forekomme med mere alvorlige cellutitis infektioner er dog oftest et resultat af en forbrænding. Kontraktur arvæv er stram , og kan vokse ind i muskelvævet .

Behandlingsmuligheder


keloide ar reagere på kryoterapi (indefrysning af arvæv og kirurgisk fjernelse ) , tryk terapi , kirurgi og steroid injektioner . Hypertrofiske ar er ofte behandlet med en kombination af steroider og kirurgi . Kontrakturer kræver hudtransplantation , Z-plasty og væv ekspansion .

hudtransplantation omfatter fjernelse af ar og dækker området med ny hud, mens væv ekspansion forsøger at øge mængden af væv , der kan anvendes til podning . Z-plasty , snarere end at erstatte hud eller udvide mængden af huden rådighed , nedsætter synligheden af ar ved at lave en Z-formet incision , som vil gøre det muligt væv til at helbrede mere naturligt .

Hvis operation er nødvendig eller anbefalet , er det ofte gøres med lasere . American Society for Dermatologisk Kirurgi , at laserkirurgi har mange fordele i forhold skalpel kirurgi , hvoraf nogle er en nedsat risiko for smitte , øget præcision skæring, og nedsat restitutionstid .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------