Position: hotel888 > diabetes >

fryse væk vorte remover instruktioner

   Dr. Scholl 's Freeze Away Wart Remover er en effektiv behandling for fælles vorter . Den Frys Away produkt vil ikke arbejde for plantar vorter ( vorter på foden ) , kønsvorter , vorter på dit hoved eller ansigt , eller vorter med hår vokser ud af dem . Det er kun skal bruges til fælles vorter på fingrene . Børn under 4 kan blive permanent mærket af at bruge produktet

Anvendelse af Wart Remover


Det første du skal gøre er at rense og grundigt tørt det berørte område . Rengør området med mild sæbe og lad det lufttørre for omkring 10 minutter. Skru applikatoren spidsen på tryk kan . Du vil dreje spidsen med uret for at låse det i. Placer kan hovedet på et bord og tryk ned i tre sekunder . Dette vil fryse spidsen . Når spidsen er frosset , skubbe spidsen på din vorte . Dækker hele vorte .

Udsmid Applikatoren Tip


Når du har dækket hele din vorte , skal du kassere applikator spids . Hver Frys Away pakke kommer som regel med nok tips til 12 ansøgninger . Du kan afvise spidsen , skal du bruge en klud til at få fat i det og dreje det mod uret . Berøring spidsen kan forårsage spredning af det humane papillomavirus ( HPV ) , der forårsagede vorte . Kast spidsen væk .

Resultater


Når du har anvendt ansøgningen til vorte , du er nødt til at vente i 24 timer og derefter forsigtigt rengøre området med sæbe og vand . Det er muligt, at en ansøgning kan fjerne vorten , men hvis ikke , gentages processen indtil vorten er væk .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------