Position: hotel888 > diabetes >

hvordan man kan helbrede alvorlige tendonitis

  Senebetændelse er en lidelse , der forårsager betændelse i sener , væv, der forbinder muskler og knogler . Det kan forekomme i albuer , håndled , hæle eller skuldre . Mennesker med senebetændelse ofte føler smerte i deres led og sener , især når de flytter . Lidelsen kan være forårsaget af en skade eller gentagne bevægelser . Mennesker, der spiller sport , udføre gentagne bevægelser med deres håndled , har ben Sporer og /eller er overvægtige er i risiko for at udvikle senebetændelse . Behandling af svær senebetændelse ofte reducerer hævelse og smerte .

Du skal bruge:
ispose eller spand
. Hejsespil eller tandbøjle .
Over -the-counter NSAID .
Kortikosteroid injektioner .

Behandling Tendonitis


1 .
Læg is på de områder, hvor dine sener har ekspanderet i 15 til 20 minutter hver fire til seks timer for de første tre til fem dage . Så gælder varme til at mindske smerter .
2 .
mindske presset på din sener ved at blive slukket fødderne , indtil smerten eller betændelse går væk . Hvis du ikke er i stand til at holde dig fra dine fødder helt , bære en skinne på dit håndled eller hånd , en bandage på din ankel , eller et band på din albue til immobilisere området og holde presset på den betændte sener .

3 .
at lindre smerter i din sener og /eller leddene , tage over-the-counter non-steroide anti-inflammatoriske medicin ( NSAID ) , såsom ibuprofen , naproxen eller acetylsalicylsyre .
4 .
Spørg din læge til en injektion af kortikosteroider til at mindske smerter og /eller hævelse i dit sener . Hvis du tror du kan have udviklet en infektion som et resultat af din seneskedehindebetændelse, besøge din læge for at få antibiotika .
5 .

Besøg en fysioterapeut for ultralyd behandling , som bruger lydbølger til øge blodgennemstrømningen og reducerer smerter og hævelse i dit sener .
6 .
må strække, styrke og hjerte-kar- øvelser mindst 4-6 gange om ugen for at styrke dine muskler , sener og led . Øvelser, der kan hjælpe dig med at styrke din sener omfatte krogen knytnæve , median nerven glide , håndled krøller , rotator-manchet øvelser, soleus stretch , og hæl -raise øvelser .
7 .

Overvej kirurgi til at have inflammatoriske væv omkring din sener taget ud , eller har din sener repareret , hvis du udvikler lækkende eller revnede sener .

gode råd og advarsler


 • Vil strækøvelser før du arbejder ud eller dyrke sport , især golf og tennis , for at stoppe senebetændelse fra udformningen eller kommer tilbage .
 • at forhindre udbrud af senebetændelse , ikke sidde i længere tid uden at stå op og ikke udføre gentagne bevægelser uden at hyppige pauser .
 • Kortikosteroid injektioner kan undertiden svække folks sener og sætte dem på risiko for at udvikle en bristet senen.
 • Hvis du ikke giver din krop tid til at hvile , vil din senebetændelse ikke helbrede , og du vil sætte dig selv i risiko for at udvikle en revet eller bristet senen .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------