Position: hotel888 > diabetes >

hvordan man skaber opmærksomhed omkring hypertension

  Hypertension , eller højt blodtryk , er en af de vigtigste årsager til koronar arterie sygdom , såsom hjerteanfald eller slagtilfælde . Det er en førende dødsårsag på verdensplan . I USA , har én ud af tre mennesker hypertension . Ifølge hjemmesiden Hypertensioninsights. com , " Selvom bevidsthed , behandling og kontrol af hypertension er blevet bedre i de seneste mange årtier , indholdet af hver af disse parametre er suboptimal. " Kun 76 procent af amerikanerne er bevidste om deres knibe

Du skal bruge: .
Blodtryksmanchet .

Handlingsplan


1 .
informere den enkelte , at mere end 50 procent af dem ramt af forhøjet blodtryk hører hjemme i de 65 plus kategori . Hvis de er i denne aldersgruppe , må de have deres blodtryk kontrolleret

2
uddanne personer om de fire faser af blodtryk . normal , hvor ingen behandling er nødvendig ; præ-hypertension , en scene , når du skal seriøst eftersyn din livsstil og træffe sunde ændringer, hvis det er nødvendigt; fase 1, hvilket betyder, at du har forhøjet blodtryk og behovet for at leve sundt og tage medicin , og trin 2, som betyder, at du har meget højt blodtryk . Denne fase kræver ofte en kombination af medicin i tillæg til livsstilsændringer .
3 .
Diskuter faktorer , der sætter en person mere på risiko for forhøjet blodtryk . Disse omfatter at være afrikansk-amerikansk , overvægt , inaktive , forbrugende masser af salt , og have en familie historie af hypertension .
4 .

Forklar , at den manglende behandling af forhøjet blodtryk kan føre til nyre sygdom , visse former for blindhed , og hjertesvigt . Nogle gange er der ingen specifikke tegn på , at du har forhøjet blodtryk .
5 .
Overvåg dit blodtryk jævnligt . Den ideelle blodtryk er systolisk mindre end 120 og det diastoliske mindre end 80 år.
6 .
formidle de ovennævnte oplysninger gennem kreative metoder . Start en forbruger hotline til at besvare generelle spørgsmål som American Heart Association har gjort . Udskriv en pjece byder de ovenstående oplysninger , som du kan distribuere . Vært for en månedlig gratis blodtryk screening . Lære folk hvordan man kan overvåge deres eget blodtryk korrekt under et selskab sundhed dage . Oprette en sundheds- hjemmeside med information om hypertension .

gode råd og advarsler


 • Du kan købe din egen blodtryk manchet . De er billige og nøjagtige .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------