Position: hotel888 > diabetes >

kost til hofte knæskal

   Bursitis er en medicinsk tilstand , der opstår , når væske-fyldte sække , kaldet bursa , bliver betændt . Slimsækken sække er placeret i leddene . Hip bursitis forekommer i hofteleddene . Mest bursitis er en midlertidig tilstand , der opstår fra gentagen brug af den fælles , hvilket fører til inflammation . Symptomerne omfatter stivhed og smerter i leddet og hævelse omkring hoften . Der er forskellige behandlingsmuligheder , hvoraf den ene er en sund kost , som kan omfatte kosttilskud

Korrekt Kost


Hvis du er en aktiv person , du er mere tilbøjelige til at have hofte bursitis . Du kan bekæmpe og mindske sandsynligheden for denne skade , hvis du spiser en sund kost . Konkret skal du oprette en kost , der er fuld af fiber og kerner . En sund kost kræver mindst seks til 11 portioner om dagen af korn . En tjener handler om en skive brød , efter Drugs. com . Forbruge mindst 11 portioner om dagen af korn .

Inkluder i din sunde kost den maksimale portioner af friske frugter og grøntsager . Du har brug for mindst to til fire portioner en dag med frugter og tre til fem portioner en dag med grøntsager . En servering af frugt svarer til en mellemstor æble eller frugt tilsvarende . En servering af grøntsager handler om en kop eller en håndfuld af rå grøntsager . Forbruge større mængder mørke bladgrøntsager greens .

Endelig , University of Maryland Medical Center anbefaler , at du spiser store mængder af fede fisk . Den fedtsyrer olier findes i fisk som laks og makrel medvirke til at reducere betændelse i hoften bursitis . Undgå forarbejdede fødevarer og raffinerede sukker .

Glucosamin Supplement


The University of Maryland Medical Center anbefaler også , at du tilføje forskellige supplementer til din kost for at behandle og begrænse forekomsten af hofte bursitis . Overveje at tage glucosamin sulfat , omkring 500 mg mindst to til tre gange om dagen . Glucosamin forekommer naturligt i brusk i kroppen , og øgede mængder af det hjælpe med brusk reparation . At have sunde brusk , som er væv , der dækker enderne af knoglerne på leddene , mindsker bursitis betændelse .

Bromelain


Bromelain tages i doser på omkring 250 mg , to gange dagligt , hjælper med at reducere inflammation . Bromelain er et enzym i ananas . Rådfør dig med din læge, før du tager af tillægget , fordi det har en tendens til at reducere koagulere ( fortykkelse ) af blodet . University of Maryland Medical Center viser, at bromelain er en god tilføjelse til din kost for at behandle hip bursitis , og du kan øge effektiviteten af bromelain , hvis du spiser den med krydderi gurkemeje .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------