Position: hotel888 > diabetes >

naturlige hjem afhjælpe for nyre behandling

   Nyrerne er et meget vigtigt organ i kroppen . Deres primære funktion er at rense blodet af toksiner og forebygge infektioner og sygdomme . Den bedste måde at stoppe en forestående infektion er at gøre en nyre rense

Vand


Vand er en af de mest afgørende elementer til at holde dine nyrer sund . Dette vil hjælpe flush bakterier og giftstoffer ud af din urinveje og fortynd farlige stoffer i kroppen . Drikke mindst otte glas vand hver dag . De, der har en nyre -infektion eller er tilbøjelige til dem bør drikke mindst 10 til 12 glas vand om dagen . Du bør undgå koffeinholdige drikke som kaffe og sodavand , sure safter som citrus-baserede juice og alkoholiske drikkevarer . Disse kan forværre symptomerne på en nyre -infektion .

Cranberry Juice


tranebærsaft har længe været berømt for behandling af infektioner i urinvejene . Tranebærsaft producerer hippursyre i urinen , som forhindrer bakterier i at klæbe til væggene i blæren . Dette er også nyttige til at forhindre nyresten fra formning så godt. Vær sikker på, juice du drikker , er usødet , 100 procent tranebærsaft . Mange juice på købmand har en masse sukker og tilsætningsstoffer , så du kan blive nødt til at gå til en specialitet helsekost butik for at få rene tranebærsaft . Hvis dette ikke er tilgængelig eller du ikke kan lide smagen , kan du erstatte tranebær kapsler i stedet .

Uva ursi


Urten uva ursi , også kendt som bearberry , har været anvendt medicinsk i hundreder af år . Dette anlæg har vist sig at være nyttig til behandling betingelserne i nyrer , blære og urinveje . Det kan bruges udvortes til mindre sår og skrammer , fordi det har antiseptiske og astringerende egenskaber . Men som en nyre sæbe , er det indtages i form af te eller kapsler . Det detoxifies urinveje og forbedrer nyre sundhed .

Ifølge University of Maryland Medical Center , skal du sættetid 3 ounce af tørrede blade i 5 ounce af vand i 12 timer. Stamme, varme og drikker mindst tre gange om dagen . Du kan også tage 03:58 g af naturlægemidler kapsler dagligt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------