Position: hotel888 > diabetes >

nødsituation reflux smertelindring

   Acid reflux er hvad gastroøsofageal reflukssygdom eller GERD er mere almindeligt kendt som . Det kan enten manifestere sig i form af kroniske symptomer eller som slimhinder skade fremstillet af unormale refluks i spiserøret . Acid reflux er som regel udløst af ændringer i barriere mellem spiserøret og maven . Disse ændringer kan enten være midlertidig eller permanent . Syrerefluks kan forårsage skade på spiserøret og er også meget smertefuld . Andre symptomer på syre refluks omfatter halsbrand , opstød og besvær med at synke .

Drikkeglas


Der er flere umiddelbare løsninger for syre refluks i flydende form . Generelt er virkningen af disse drikkevarer til kedelig den smerte , der følger af sure opstød og eventuelt forhindre sure opstød i at opstå.

Den mest ligefremme kur for syre refluks er at tage noget vand at drikke . Ikke alene et glas vand fortyndet syre i maven , hvilket giver en mindre brændende fornemmelse i tilfælde af refluks , men det hjælper også vaskes noget ned i spiserøret , som er på vej op . Sundhedspersonale anbefale et glas mælk til håndtering af smerter af sure opstød og ledsagende halsbrand . Du kan drikke et helt eller skummetmælk som både vil hjælpe neutralisere indholdet af din mave .

Kamille eller fennikel te også hjælper med at lindre smerter fremkaldt ved sure opstød og opstød . Te bør ikke drikkes alt for hurtigt og bør ved stuetemperatur , snarere end skoldning varmt eller frost . Et par spiseskefulde af æble cider eddike kan også hjælpe med at forhindre sure opstød fra tilbagevendende . Det kan bekæmpe en akut anfald , hvis det tages ufortyndet , men drikker det fortyndet som en forebyggende foranstaltning .

spise


Alle mad, du spiser for at hjælpe med at bekæmpe symptomerne på syre refluks bør tygges grundigt før indtagelse . Spyt produceret af tygge indsats hjælper også fortynde din maveindholdet og dermed hjælpemidler til at afhjælpe smerter af sure opstød . Det betyder, at tyggegummi efter måltiderne kan hjælpe med at mindske virkningerne af syre refluks , fordi spyt bliver produceret .

Spise mandler efter måltider , og når du føler dig sure opstød udløses er blevet hyldet som den nye mirakel sure opstød behandling . Ikke alene hjælper det kedelig smerter forårsaget af reflux , det hjælper også forhindre yderligere tilfælde af sure opstød forekommer . Spise et æble på disse tidspunkter også kan bidrage til at afhjælpe følgerne . Syltet ingefær er også nyttig og bør tygges , når du føler refluks sparke i. Hvis du ikke kan lide smagen , så lad det sidde i din te , før du drikker det for at få de fordele, uden at have den stærke ingefær smag .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------