Position: sygdoms > diabetes >

alkohol & gastrointestinale problemer

   Forbruget af alkohol ( ethanol ) kan have mange effekter på gastrointestinal (GI ) -tarmkanalen. Med potentiale til at udvikle sig til akutte og kroniske sundhedsproblemer , kan alkohol påvirke struktur og funktion af alle dele af GI -systemet

Den Fakta


mave-tarmkanalen er det nøjagtige sted, hvor alkohol begynder at opdeling og absorberes i blodbanen efter at være blevet forbrugt .

mucosa Ændringer


Det maveslimhinden , at rederierne i øverste del af mave- tarmkanalen kan metabolisk og funktionelt ændret af den direkte kontakt af ethanol .

Slimhindesår Skade


Ombygning af slimhinderne kan producere akutte problemer , såsom læsioner i tyndtarmen eller maven , og kroniske problemer , såsom gastrointestinal blødning (pga. læsioner ) og diarré .

Toksiner

Når slimhinden er såret og svækket af en langsigtet kontakt med ethanol , giver det mulighed større molekyler såsom bakteriel toksiner og endotoksin at gennemtrænge foring , ind i blodbanen eller lymfeknuder ( vigtig del af immunsystemet ) , og nå leveren og andre organer .

Nedsat Digestion

Når slimhinden i mave-tarmkanalen er funktionelt ændres , er normal fordøjelse af næringsstoffer forstyrret , og deres assimilation i den menneskelige krop er svækket , hvilket kan føre til vægttab og underernæring ( ofte ses hos alkoholikere ) .

Esophageal Skade

Akut forbruget af ethanol kan have en negativ indflydelse på evnen til spiserøret til at handle spontant ( motilitet ) og dermed forringer dens evne til at kontrollere gastrisk refluks . Over tid kan dette udvikle sig til refluksesofagitis ( betændelse i spiserøret ) .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------