Position: sygdoms > diabetes >

forberedelse til rectocele kirurgi

   Der er mange forskellige typer af kirurgi for hver del af kroppen . Nogle operationer er enkle og rutine , mens andre er komplekse og kræver en del forberedelse , før de kan udføres . En rectocele kirurgi er en form for kirurgi , der kræver at patienten forberede sig godt før daggry af kirurgi

Hvad er Rectocele

Rectocele er en betingelse , at der kun rammer kvinder . Det sker, når væggen i endetarmen falder og skubber ud gennem skeden . Væsentlige , rectocele er en brok i endetarmen væggen . Selv om denne betingelse sker af andre årsager , er den typiske årsag er ændringer i afføring . For eksempel , afføring hvis blive vanskeligt at passere og for meget belastende er forpligtet til at videregive tarm , kan det forårsage en rectocele . Andre aktiviteter , der kan forårsage en sådan betingelse indeholde en vanskelig fødsel , hvor kvinden skal presse og stamme ekstremt hårdt for at levere en baby vaginally . Typisk rectocele forekommer i mødre , der leverer store babyer .

To dage før operationen


operationen for at reparere rectocele fra anal indfaldsvej kaldes Starr . Starr står for dobbelt hæftet transanal rektal resektion . Denne kirurgiske procedure kræver, at din tarm er ren og tom før proceduren . Forberedelsen af denne operation indebærer ændringer i mad og drikke fra to dage før operationen , samt særlige " drinks " , der skal indtages , der hjælper til at rense ud i tarmen. Detaljerne i dette præparat regime er som følger :

To dage før operationen, skal du forbruge en klar væske diæt alene. Du skal drikke en flaske af magnesium citrat om morgenen , og drikke en hel del af klare væsker hele dagen lang , indtil du går i seng .

to dage før operation


Den klare væske diæt bør fortsættes på dagen før operation . På otte om morgenen , bør du indtage en flaske af magnesium citrat . Klokken to om eftermiddagen tilføje en og en halv flydende ounces Phosphoral til fire ounce glas koldt vand . Mix og forbruge denne blanding .

På fem i aften, hvis din tarm ikke har ryddet helt på dette tidspunkt , bør du drikke en flaske af magnesium citrat . Drik masser af klare væske , indtil du går på pension for natten . Må ikke spise eller drikke noget , herunder vand , efter midnat natten lige inden operationen .

Vær opmærksom på , at dette præparat procedure vil medføre, at du er nødt til at tømme din tarm mange gange . På grund af dette , er det vigtigt , at du ikke lade dig blive dehydreret . Sørg for at drikke rigeligt med vand . Du skulle have ikke mindre end 10 glas vand om dagen ved en måling på mindst otte ounce pr glas .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------