Position: sygdoms > diabetes >

hjem afhjælpe for strikturer

   En forsnævring er en indsnævring af enhver tubulær struktur, hvor noget vigtigt at kroppen passerer . I den menneskelige krop , er der forskellige steder , hvor strikturer kan forekomme , herunder arterierne , spiserør , urinrøret , tarm eller anus . Strikturer forekommer hyppigst i tarmen og spiserøret . Heldigvis kan du bruge flere metoder til at behandle denne tilstand derhjemme og undgå komplikationer , der følger af æggelederne indsnævring

Home Retsmidler


Home retsmidler for problemet består af at finde måder at fjerne årsagen til forsnævring eller obstruktion . Et flertal af tarm-og spiserøret strikturer er maligne , de store syndere er nært knyttet til hinanden : halsbrand ( hyperaciditet ) og kronisk forstoppelse . Begge disse kan indsnævre tarmen eller spiserøret . Halsbrand kan nemt snøre disse dele , mens kronisk forstoppelse kan resultere i hærdning af afføring , og da de ikke kan passere gennem endetarmen , få kan skubbes mod tarmen , hvilket resulterer i forsnævring af åbningen. I spiserøret , kan arvæv udvikle sig over tid som følge af ekstrem sure opstød .

Behandlingsmetoder


Home retsmidler har til formål at løse årsagen til tilstanden. I mange tilfælde kan livsstil eller kropsholdning tekniske ændringer gøre en stor forskel . Spise små mængder med hyppige mellemrum er et vigtigt middel til strikturer i spiserøret eller tarmen . Mennesker med denne betingelse bør undgå at sove i mindst tre timer efter middagen til at hjælpe den mad fordøje let og lægge mindre pres på spiserøret .

Raising dit hoved 6 inches mens sove er en anden enkel hjem afhjælpe . Ved at gøre dette , giver dig maden en nemmere vej til at nå tarmen . Desuden er tarmen placeret højere end maven i denne stilling , så belastningen på begge områder letter . Undgå at bøje frem for lange varigheder , især efter at have spist .

Andre indstillinger


En anden metode til at fjerne strikturer eller i det mindste undgå at forværre den tilstand , er simpelthen at løsne bæltet . Dette er simpelt , men går en lang vej mod at forebygge yderligere konstriktion af spiserøret .

Meditation og yoga til afslapning kan også lindre syreindhold , som kan blive udløst af stress . Det er også vigtigt at skære ned på stoffer som alkohol , koffein , sodavand , sodavand og mynte . Også være forsigtig , når du bruger smertestillende , som surhedsgrad er en af bivirkningerne af denne klasse af lægemidler .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------