Position: sygdoms > diabetes >

hvad er årsagerne til anfald & besvimelse ?

   Beslaglæggelser og besvimelse er almindelige symptomer på epilepsi . Mens en person kan have en beslaglæggelse i en menneskealder , dem, der har tilbagevendende anfald er typisk diagnosticeret med epilepsi

Årsager


Krampeanfald er forårsaget af unormal elektrisk aktivitet i hjernen . Mange faktorer kan bidrage til dette, afhængig af typen af beslaglæggelse . Folk oplever også besvimelse , eller tab af bevidsthed , i løbet af et anfald på grund af den elektriske aktivitet .

Risikofaktorer


De, der har en familie historie af beslaglæggelser er i stor risiko for at få dem . Hovedskader , slagtilfælde , hjerne infektioner og anfald i barndommen også bidrage til at sandsynligheden for fremtidige anfald .

andre farer


En risiko for skader ledsager besvimelsesanfald og krampeanfald . Bilulykker og drukning kan forekomme, afhængigt af den aktivitet, der udføres , når beslaglæggelsen sker .

Behandlinger

Anti-epileptisk medicin der bruges til behandling af sværhedsgraden af anfald og mindske deres forekomst . Uden anfaldene , vil besvimelse ikke forekomme .

Advarsel

Ifølge Mayo Clinic , hvis en beslaglæggelse varer mere end 5 minutter, er det bydende nødvendigt, at lægehjælp blive ydet støtte til patienten. En beslaglæggelse bør kun sidste 2 til 3 minutter , og hjerneskader kan opstå , jo længere den varer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------