Position: sygdoms > diabetes >

hvad er invaliderende depression ?

   Depression er en forholdsvis almindelig kronisk psykisk sygdom , der kan rettes fra mild til svær . For mange enkeltpersoner, medicin og terapi er nødvendige til behandling af negative fysiske , følelsesmæssige , psykiske og sociale symptomer

Hvad er Depression


? Depression er kendetegnet ved overvældende negative følelser , tanker og adfærd , der kan påvirke daglige funktion til det punkt , at symptomerne er invaliderende for den enkelte .

Fysiske symptomer


Deprimerede personer kan have symptomer , der inkluderer kroppen ømhed og smerter , overdreven sove , træthed , svært ved at spise og rastløshed . Fysiske symptomer kan have en enorm indflydelse på hans evne til at fungere i løbet af dagen .

følelsesmæssige symptomer


følelser af håbløshed , overdreven skam og skyld , irritabilitet , tristhed og andre negative følelser er hyppig og kronisk deprimeret enkeltpersoner .

Social Symptomer

En manglende interesse i aktiviteter , kan et fald i sociale relationer og dårlig interaktioner føre til yderligere negative sociale situationer for mennesker der lider af depression.

Beskæftiger sig med depression

Med overvældende symptomer , mennesker kan opleve selvmordstanker , angst , medicinske tilstande , eller kan du prøve at selvmedicinere med narkotika ; co-eksisterende problemer komplicere depression .

symptomernes alvor

Mange mennesker er i stand til at arbejde gennem perioder med depression . For dem , der er kronisk i stand til at håndtere depressive symptomer , behandling med medicin og psykoterapi er kritisk .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------