Position: sygdoms > diabetes >

hvordan du styrer HPV

  Den menneskelige papillomer virus ( HPV ) er en seksuelt overført infektion . Ifølge Center for Disease Control ( CDC ) , er HPV betragtes som den mest almindelige STI , med mere end 40 typer , der påvirker både hanner og hunner . De fleste personer med HPV aldrig udstille symptomer eller lider af helbredsproblemer , og CDC hævder , at 90 % af tilfældene løse naturligt i to år . En anden type HPV forårsager kønsvorter eller livmoderhalskræft, og andre mindre almindelige kræftformer forekommer i vagina og vulva hos kvinder og penis hos mænd . HPV overføres fra genitale kontakt og kan overgå til en baby under fødslen . Der er ingen test til at diagnosticere eller behandle sygdommen , men der er flere måder at kontrollere HPV

Du skal bruge: .
vacciner

Procedure


1 .
læge for at få de to vacciner ( 3-dosis ), der bruges til at beskytte kvinder og mænd . Det anbefales, at piger fra 11 til 12 år (9 år i nogle tilfælde ) at få vaccinationer . Det virker bedst før den første seksuelle kontakt .

2 .
Få de vacciner , hvis du er en pige eller kvinde på 13 år til 26 år og aldrig har modtaget vaccinen , eller hvis du startede regime , men fik ikke de tre doser .
3 .
får vaccinen , hvis du er en mand i alderen 9 og 26 år gammel for at beskytte mod kønsvorter .
4 .

Brug kondomer under og i alle seksuel kontakt til at sænke risikoen for at pådrage sig HPV . Kondomer kan beskytte mod livmoderhalskræft og kønsvorter .
5 .
Vær tro mod en seksuel partner , eller vælg nogen, der har haft ingen eller få seksuelle relationer i hans eller hendes fortid , og du vil reducere din risiko for at pådrage HPV .
6 .
Afholdenhed (ingen seksuelt forhold ) er den eneste sikre måde at undgå sygdommen .

gode råd og advarsler


 • Alle tre doser skal tages , og alle doser skal være af samme mærke skal være effektiv .
 • Kun en type vaccine er til rådighed for drenge og mænd , to typer er tilgængelige for kvinder og piger
 • Brugen af kondomer ikke garantere fuld beskyttelse , fordi HPV kan påvirke andre områder, der ikke er omfattet af et kondom <. /li >
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------