Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man kan betale for høreapparater

  Omkring 28 millioner amerikanere har høretab , og 95 procent af dem kan få gavn af høreapparater i henhold til høretab Association of America . Men kun omkring omkring 22 procent bruge dem . Høreapparater kan koste alt fra et par hundrede dollars til mere end $ 6. 000 , og mange patienter kræver to af dem . Ifølge den Hørenedsættelse Association , mere end 71 procent af dem med høreapparater er nødt til at betale for dem out- of- lomme . Men hvis du har brug for høreapparater , og kan ikke råd til dem , er der flere muligheder værd at undersøge om hjælp .

Sådan Betal for Høreapparater


1
Spørg din sundhed forsikringsselskab. . I de fleste tilfælde ikke dækker høreapparater . Men nogle skal betale mindst en del af udgifterne . De politikker varierer fra selskab og af staten . I januar 202C New Jersey , for eksempel vedtaget lovgivning , der kræver state-regulerede sygeforsikringer til at betale for medicinsk nødvendige høreapparater , op til $ 1. 000 pr enhed , for folk 15 år gammel og under . Og nogle Federal Employee sundhedsmæssige fordele omfatter voksne høreapparater .
2 .
Undersøg din tilstand 's Medicaid plan . De fleste statslige Medicaid Planerne dækker høreapparater , variere alt efter Joseph L. Matthews , der har skrevet bøger om medicinsk behandling og aldring spørgsmål, men betingelserne for at opnå høreapparat dækning bredt . Nogle stater har vilkår som giver dækning, for de laveste indkomster Medicare modtagere eller dem med de værste retsmødet , eller som kun omfatter bestemte former for høreapparater . Check med din tilstand Medicaid program eller en lokal social service bureau.

3 .
Udnyt din veteranstatus , hvis du har tjent i militæret og er valgbare. Det amerikanske Department of Veterans Affairs leverer høreapparater , men ikke for alle . Generelt skal du have et høretab sluttet til din værnepligt , har betydelige andre handicap eller har " meget særlige behov , "i henhold til VA .
4 .
Tjek med velgørende og sociale service organisationerne, som betjener døve og hørehæmmede i dit samfund . De er sandsynligvis kender nogen høreapparat banker , billige klinikker , og statslige bistandsprogrammer. Hvis du er i den erhvervsaktive alder , kan de være i stand til at forbinde dig med en revalidering agentur i dit område , som kan hjælpe med at dække udgifterne til høreapparater . På nationalt plan , hører nu , en nonprofit program i forbindelse med Starkey Hearing Foundation , hjælper folk med lav indkomst , der er løbet tør for andre muligheder for at erhverve høreapparater . Hør Nu er http://www. sotheworldmayhear. org/hearnow/.

gode råd og advarsler • Få dokumentation for din medicinske og /eller faglige behov for et høreapparat , start med din læge .
 • Vær klar til at vise tegn på din økonomiske behov .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------