Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man kan reducere udeblivelse satser i stofmisbrug behandling programmer

  Effektiv stofmisbrug behandling programmer hjælper afhængige personer til at stoppe med at tage vanedannende stoffer , for derefter at fastholde dette stof-fri livsstil og være i stand til at fungere produktivt i deres familier , på arbejdspladsen og i samfundet . Fordi afhængighed er kronisk , skal behandling være langsigtede og individuelle og gruppe rådgivning og andre adfærdsmæssige behandlinger er de mest almindeligt anvendte former for stofmisbrug behandling .
Selvom behandlingen behøver ikke at være frivilligt at være effektiv , undertiden den sværeste del af behandlingen er at få medlemmer til deres program møder . Bestemte strategier har vist sig nyttigt at reducere no- shows i stofmisbrug programmer

Du skal bruge: . .
Postkort

Instruktioner


1

Placer påmindelse opkald . Opkald behandlingsprogrammet medlem inden for 48 timer efter det planlagte besøg , for at minde hende om udnævnelsen kan øge andelen af medlemmer, der dukker op .

2 .
Give motiverende information om behandlingen programmet. Underrette medlemmerne i den første session møde at deltagelsen i de planlagte møder øger sandsynligheden for, at de vil forblive clean og ædru .
3 .
opfordre medlemmerne til at gøre en mundtlig tilsagn til gruppen . Ved afslutningen af en session anmode om, at hvert medlem af gruppen løfte om at være på det næste møde .
4 .

Fremme feedback og deltagelse . Ved afslutningen af en session , så spørg medlemmerne , hvad de fandt mest nyttige om mødet . Det gør dem til at føle mere involveret , og hjælper dig med at planlægge det næste møde baseret på deres svar .
5 .
Diskuter hindringer , som forhindrer medlemmer i at deltage i møderne . Hvis der er problemer , så spørg hvad du kan gøre for at hjælpe dem gøre det til deres behandlinger ?
6 .
Kontakt et medlem , efter at han ikke dukker op til et møde . Hvis nogen savner sin sheduled udnævnelse , kalder at lade den person vide , at han var savnet . Spørger, hvorfor han ikke deltog i , og hvordan han har planer om at komme til næste møde .

gode råd og advarsler


 • Udsendelse af postkort til nyligt undertegnede op medlemmer af stofmisbrug behandling programmer fungerer som en påmindelse og velkommen til det første møde .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------