Position: sygdoms > diabetes >

influenza forebyggelse for lærere

   Fordi lærerne kommer i kontakt med så mange børn på daglig basis , de er i en høj risiko for at fange forkølelse og influenza . Influenza kan være en særlig invaliderende sygdom , som kan holde en lærer uden for klasseværelset i dagevis . Og når læreren er syg , børn ofte ikke lærer . Så det er vigtigt for lærerne at forsøge at forblive sunde og forebygge en forkølelse eller influenza fra indstilling i.

forebyggende foranstaltninger


Flu forebyggelse . begynder før ethvert tegn eller symptomer . Den amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse anbefaler tre aktioner for at forhindre influenza . Først , bliv opdateret om dit influenza skud . Den sæsonbestemte influenza vaccine beskytter mod de tre mest almindelige former for influenza en lærer sandsynligvis blive udsat for . For det andet anbefaler CDC efter daglige basale god hygiejnepraksis , såsom dækkende munden med en serviet , når du nyser eller hoster , så kaster væv væk . De anbefaler at vaske dine hænder ofte og undgå at røre din mund eller øjne , da det er en almindelig måde at sprede bakterier . Og helt sikkert , hvis et barn i klasseværelset , er syg, skal dette barn sendes til sygeplejerskens kontor og sendt hjem . Den tredje forebyggende foranstaltning omfatter brug af influenza antivirale lægemidler , hvis din læge anbefaler dem til netop din situation . Disse stoffer er ikke solgt over -the-counter og kræver en recept . Samt , de er mest effektive , hvis indledes inden for de første to dage af symptomerne .

CDC anbefaler H1N1-vaccine specielt til gravide kvinder , personer der arbejder med babyer eller er i sundhedssektoren eller nødsituationer industrier , mennesker i alderen 6 måneder og 24 år , og alle mellem 25 og 64 , hvis de har kroniske sundhedsproblemer eller svækket immunforsvar , hvilket gør dem mere modtagelige for influenza . Selv om vaccinen er tilgængelig , er forsyninger begrænsede .

yderligere forebyggende Aids


Du kan forbedre dine chancer for at undgå sygdom ved at blive raske generelt. Det betyder at spise sundt , få en moderat mængde motion , og give din krop den grundlæggende vitamin-og mineral støtte den har brug for . Træt og stresset organer er mere modtagelige for sygdomme som forkølelse og influenza . Hold op med din hviletid og praksis vaner, reducere stress .

Anden end at , kan du prøve over -the-counter produkter såsom Airborne . At bruge som en forebyggende , tage , før udsætter dig selv for et område, vil kunne få syge mennesker , som før de går på et fly . Formlen indeholder ingredienser fra vitaminer , mineraler og urter , som kan styrke immunforsvaret .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------