Position: sygdoms > diabetes >

naturlægemidler bihulebetændelse kur

   Ifølge Mayo Clinic , opstår akut bihulebetændelse , når hulrum omkring din næse bliver betændte og hævede . Resultatet af dette er smerte og åndedrætsbesvær . Næsen føles fuldstændig og irriteret og det kan medføre en hovedpine . Bihulebetændelse kan være forårsaget af en kold eller infektion , og er en meget almindelig klage i den kolde årstid . Herbal behandling er en naturlig måde at lette bihulebetændelse

Ginger


Tag ingefær til at hjælpe med din bihulebetændelse . Ingefær har været anvendt til behandling af almindelig forkølelse , slim , hoste og bronkitis . Den bedste måde at tage ingefær er at lave en te . Skræl ingefær og skær det . Læg det i en gryde med vand og kog det i 20 minutter . Filtrerer vandet og tilsæt citron eller honning til smag og nipper til te . Dette kan gøres efter behov .

Peppermint


Pebermynte er meget beroligende at bihulerne . Pebermynte bør også gøres til te . Begynd med friske mynteblade . Disse kan købes hos din lokale købmand i naturlægemidler afsnit . Riv bladene flere gange for at frigive pebermynte olie. Brug 2 spsk . af blade til fire kopper vand . Bring vandet i kog og tilsæt bladene . Tillad bladene at koge i cirka 20 minutter og stamme væsken . Tilføj din favorit sødemiddel og drikke .

Eucalyptus


Kog eukalyptus blade til brug som en inhalant . Eukalyptus virker fint til at åbne bihuler og lethed inflammation . Kog eukalyptus blade og fjern fra varmen . Hold dit hoved 12 inches væk fra toppen af puljen og indånde damp . Dette vil formindske hævede væv i sinus hulrum .

Lakrids

Tag en 500 mg kapsel af lakrids to gange om dagen for bihulebetændelse . Dette bør tages i fem dage og derefter vente to dage , før du tager den igen . Lakrids hjælper med at opbygge immunforsvaret og er en fremragende anti-inflammatoriske urte behandling .

Echinacea

Echinacea er et naturlægemiddel behandling, der er brugt til at bygge immunsystemet . Det siges at lindre hævelse og betændelse i bihuler . Disse tabletter kan findes på de fleste kiosker . Den anbefalede dosis er 500 til 1. 000 mg ved munden tre gange dagligt . Du bør ikke tage Echinacea i mere end to uger ad gangen . Tag tabletterne i to uger og stoppe brugen i to uger , før du begynder at tage tabletterne igen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------