Position: sygdoms > diabetes >

naturlige middel for mandlige UTI

   Bakteriel infektion i nyrerne , urinlederne , urinrøret eller blæren kan føre til moderat til svær urinvejsinfektion ( UTI ) hos mænd . Du måske lyst til at urinere hele tiden eller føler en brændende fornemmelse , mens du afsides . Andre almindelige symptomer er blod i urinen , kvalme , opkastning , feber og ømhed . Mens der over -the-counter medicin for at løse problemet , kan naturmedicin for mandlige UTI være ganske effektiv samt

bagepulver og Cranberry Juice


Lav en blanding af en halv tsk . af bagepulver og 8 ounce af vand . Drik hver fjerde time dagligt i ca tre dage til at mindske virkningerne af mandlige urinvejsinfektioner . Den bagepulver bringer under kontrol syre-base balance af mandlige urin og dermed reducere den bakterielle infektioner .

Et andet hjem afhjælpe for at kurere mandlige UTI indebærer tranebærsaft . Drik et glas tranebærsaft , måske blandet med æblesaft for øget smag , to gange om dagen i mindst et par dage . Saften tvinger inficerer bakterier til at stoppe holde sig til væggene i de mandlige urinveje . Dette er en uhyre gavnlig skridt i kampen mod urinvejsinfektioner .

Persille , mælkebøtte og Goldenrod


Tag 100 g persille og kog med en halv liter vand . Drik denne løgnehistorie tre gange om dagen for ikke mindre end tre dage for fritagelse for mandlige urinvejsinfektioner . Alternativt kan du tage en håndfuld persille og tygge hver to timer i løbet af dagen i et par dage for at reducere urinvejsinfektion .

To andre naturlægemidler helbredelsesmetoder for mandlige UTI inddrage mælkebøtter og gyldenris , begge med en effektiv vanddrivende kvaliteter, der gør dem ideelle til behandling af mandlig urinvejsinfektioner . Mens mælkebøtte rige kilde til kalium medvirker til at reducere enhver form for infektion , gyldenris hjælper behandle alvorlige vandladningsproblemer gerne nefritis bortset fra effektivt kurere mandlige urinvejsinfektioner .

Natural Dietary Retsmidler


Når du lider af urinvejsinfektion , gør det til et punkt på øge din indtagelse af C-vitamin fødevarer som citrusfrugter frugtsaft . Den sure Indholdet af blæren forhindrer vækst og yderligere infektion af bakterier i urinvejene . Har mineralrige fødevarer som grønne bladgrøntsager , mælk og frugt . Sørg for at holde sig væk fra forarbejdede fødevarer såsom chokolade , ost og andre mælkeprodukter . Afholdenhed fra sodavand eller alkohol drinks og krydret mad også hjælpe med at helbrede mandlige urinvejsinfektioner .

Andre Retsmidler

Gnid en blanding af lige mængder af æteriske olier af sandeltræ , tea tree , bergamot , enebær og røgelse forsigtigt, men fast over blæren området hver aften for omkring en uge for at få nødhjælp fra mandlige urinvejsinfektioner . Du kan også behandle smerter på grund af UTI med en varm komprimere . Sørg for at bære løst , behageligt tøj på alle tidspunkter.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------