Position: sygdoms > diabetes >

nonverbale sprog terapi for slagtilfælde ofre

   Hvert år mere end 700. 000 mennesker lider et slagtilfælde , ifølge en 2007 estimat af den amerikanske HjerneSagen . Afasi er en forstyrrelse , der opstår efter et slagtilfælde og forårsager en person til at miste sin evne til at kommunikere . Omfanget af de skader forårsaget af afasi varierer , men for mange af disse mennesker er den eneste chance for at kommunikere effektivt igen vil være at gennemgå nonverbale sprog terapi

Typer af Afasi


Der er tre typer af afasi , ifølge Mayo Clinic . Disse omfatter nonfluent , flydende og globalt. Mennesker med nonfluent afasi tale i korte sætninger og ofte forlader ord ud . For disse mennesker er det en kamp bare for at sige et ord . På den anden side , taler folk med flydende afasi i lange indviklede sætninger , men sætningerne er generelt meningsløse . Mennesker med global afasi er ofte ude af stand til at tale på alle .

Kommunikation Board


Kommunikation bestyrelser er nævn, der indeholder alle bogstaver i alfabetet , almindelige ord eller sætninger og billeder af fællesudgifter eller handlinger . Et slagtilfælde efterladte kan bruge en meddelelse bord ved at pege på de forskellige bogstaver at stave ord , eller at billederne for at kommunikere en idé .

Kommunikation bestyrelser er normalt lavet af venner eller familie for at tilpasse bestyrelsen at imødekomme slagtilfælde overlevende behov . Nogle virksomheder sælger også kommunikation bestyrelser . Desuden kan en terapeut være i stand til at arbejde med slagtilfælde overlevende til at bruge kommunikationen bestyrelsen effektivt . Dette er især vigtigt , hvis slagtilfælde overlevende har begrænset bevægelse i hans hænder , kan ikke stave , eller blot ønsker at fremskynde kommunikationsprocessen .

Tegnsprog


amerikansk tegnsprog er samme struktur som talesprog og føres gennem håndbevægelser . Ofte vil en tale-sprog patolog lære en streg overlevende hvordan gestus effektivt for at kommunikere . Dette kan omfatte undervisning stregen overlevende tegnsprog . Mens dette er en mulighed for nogle , en undersøgelse foretaget af National Institute on Døvhed og Anden Kommunikation sygdomme , konstateret, at venstre side af hjernen bliver brugt til talesprog samt tegnsprog . Følgelig afhængig af skadens omfang , personer, der har lidt et slagtilfælde , som har svækket deres evne til at tale , kan også have svært ved eller være ude af stand til at lære tegnsprog .

Hund Terapi

Tilstedeværelsen af en hund under terapisession kan forbedre både åbenlys social- verbal og social-nonverbal kommunikation færdigheder i takt overlevende lider af afasi , ifølge en undersøgelse offentliggjort i 2006 af Journal of Communication Disorders . I undersøgelsen , dog kun medtaget en enkelt og dermed Forfatterne bemærker, at mere forskning er nødvendig .

Support Grupper

En støttegruppe giver en virkelige liv indstilling , hvor slagtilfælde efterladte kan arbejde på det nonverbale sprog færdigheder, som de har lært i terapien . Støttegrupper er særligt gavnlige , fordi de tilbyder en ikke-dømmende og patient miljø . Desuden slagtilfælde efterladte ofte kan hente gode råd fra andre i samme situation individer . At finde et slagtilfælde støttegruppe eller en afasi støttegruppe i nærheden af dig , se linket nedenfor .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------