Position: sygdoms > 19 >

hvad er de funktioner, en kunstig nyre ?

   Kunstig nyre er en dagligdags betegnelse for en hæmodialyse maskine . I nogen, der har lidt nyresvigt , filtre en kunstig nyre blod , du udfører den funktion , at patientens nyrer kan ikke

Du skal bruge: .
Tape vedhængende spray
1-. til 1
5- tommer og 2-. til 3- tommer atletisk tape

Funktion

En af de vigtigste funktioner af nyrerne er filtrering af uønskede kemikalier og overskydende vand fra blodet . En kunstig nyre bruger en semi-permeabel membran for at fjerne disse . Overskydende vand og kemikalier passerer gennem membranen , men andre dele af blodet , såsom blod celler , der ikke gør.

dialysevæske

Den kunstige nyre bruger en løsning kaldet dialysatet at hjælpe med at fjerne skadelige kemikalier fra blodet ved absorbere dem . Den nøjagtige sammensætning af dialysatet vil blive fastlagt af Deres læge .

opsætning

Et rør vil være tilsluttet fra en vene i din arm til den kunstige nyre for at trække blod fra kroppen gennem maskinen . Et andet rør i armen vil returnere filtreret blod til din krop .

Brug

I de fleste tilfælde , hvor en kunstig nyre er nødvendigt , vil du nødt til at gå til et behandlingstilbud til omkring tre til fem timer , tre gange om ugen . Det er vigtigt at holde en stram tidsplan , fordi mangler en aftale kan være dødbringende .

Side Effects

Da anvendelsen af en kunstig nyre indebærer at fjerne væske fra kroppen , kan det resultere i dehydrering , hvilket medfører lavt blodtryk , træthed , kvalme og hovedpine . Det er også muligt , at hæmodialyse kan resultere i infektion , men forsigtig brug af udstyret kan minimere denne risiko .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------