Position: sygdoms > 19 >

om myokloniske anfald hos børn

   Myokloniske anfald er anfald , der normalt forårsager ukontrollerede bevægelser på begge sider af kroppen samtidig. De opstår , når muskelgrupper eller enkelte muskler anspændte , som om chokeret , og ryk på en måde , der ikke er normal . Ordet " myoklon "refererer til muskler ( " myo ") og trækninger eller hurtig rykkende ( " clonus " ) . Selv om det oftest opstår hos patienter med epilepsi , kan de , uden at sygdommen har myoklonier . Hos patienter med epilepsi , generelt myokloniske anfald starter i barndommen

West Syndrom


West syndrom er en sjælden form for epilepsi , der præsenterer sig i spædbørn som anfald af myokloniske anfald . De mest almindeligt forekommer inden for de første seks måneder af livet, men kan begynde op til år år efter fødslen . Årsager til West syndrom er utallige , og nogle tilfælde er uforklarlige , selv om det er oftest forbundet med knolde sklerose og en mangel på ilt under eller umiddelbart efter fødslen . Et spædbarn med West syndrom generelt viser muskelspasmer , der tager form af hoved-vugger , arm-passage , lateral arm fremstød , og muskel bøjer , mens du ligger eller sidder ned .

Lennox-Gestaut syndrom


En anden årsag til myokloniske anfald hos børn er Lennox-Gestaut syndrom , en sjælden syndrom , der kun tegner sig for 2 til 5 procent af epilepsi hos børn . Ud over myoiclonic og andre typer af anfald , også børn med syndromet ofte lider forsinket mental udvikling . Ligesom i West syndrom, der er et stort antal af underliggende årsager , men i lige så mange som 25 procent af tilfældene , ingen grund kan identificeres . Det er ofte resistente over for fælles anti-epileptiske lægemidler , og behandlingen kan være overordentlig vanskelig .

Juvenile Myclonic Epilepsi


juvenil Myokloniske Epilepsi er ret almindeligt , tegner sig for 7 procent af alle tilfælde af epilepsi . Den myokloniske anfald begynder sædvanligvis i slutningen af barndommen , og i nogle tilfælde kan let ignoreres , da de er meget små og ikke særligt almindeligt. De kan være forårsaget af flimrende lys som på tv eller i videospil , eller ved at beskatte aktiviteter , såsom at drikke eller intens sport . Årsager er generelt genetiske karakter .

Behandlingsmuligheder

Behandlingsmuligheder for myokloniske anfald varierer afhængigt af kilden af de konfiskerede varer . Hos børn med Lennox-Gestaut syndrom , er behandling ekstremt vanskelig og fælles medicin mod epilepsi er ofte forgæves . Med West syndrom , kan anfald og kramper ophører uden behandling , konventionelle anti-epilepsi lægemidler er generelt vellykket og overvåges nøje for bivirkninger . Juvenil Myokloniske Epilepsi er let behandles , og typiske krampehæmmende eller antiepileptika er sædvanligvis effektiv .

Prognose

Hver af de sygdomme , der forårsager myokloniske anfald har forskellige prognoser . Juvenil Myokloniske Epilepsi er let behandles, og prognosen er god hele livet af patienten . Med West syndrom , er prognosen god , hvis betingelsen er fanget i tide. Lennox-Gestaut syndrom er imidlertid yderst vanskeligt at behandle og kræver langsigtet , livslang lægehjælp og behandling , og ofte er ledsaget af mental retardering af en vis grad , hvilket kan gøre livet svært for både patienten og hans eller hendes pedeller .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------