Position: sygdoms > 19 >

løsninger til sårrensning

   Du prøvede at være forsigtig skære op, at kylling til middag . Du skal kun ønskede at trimme det overskydende fedt og kniven smuttede . Din første reaktion kan være at vaske såret med koldt vand . Der er andre løsninger, du kan bruge til vask et sår --- løsninger , der er sikre og vil hjælpe med at hjælpe såret heler hurtigere

saltvandsopløsning

Smith Nephew Healthcare Division , en medicinsk forsyning selskab , der fremstiller sår rensemidler , anbefaler, at du rengør såret og den omkringliggende hud med en saltopløsning for at fjerne eventuelle snavs og fremmedlegemer , der kan være til stede . Leaving snavs og andre fremmedlegemer i såret kan forårsage en infektion udvikle sig.

Hvis du bruger en over -the-counter saltvandsopløsning, sørg for at lukke låget på den løsning efter hver brug . Forlader låget eller åbne kan føre til forurening af saltopløsning . Desuden kan en saltopløsning ikke ren et sår , som har dødt væv i det eller er meget snavset . Søger akut hjælp til ekstremt beskidt eller nekrotisk sår .

Kommercielle Wound Sæber

Commercial såret rensemidler eller over-the-counter rensemidler indeholder stoffer , der hjælper løfte ud bakterier og snavs fra såret . Disse produkter kan anvendes direkte på såret og indeholder ingredienser , der vil støtte i helbredelse af såret . Nogle kommercielle sår rengøringsassistenter kommer i en sprayflaske til nem anvendelse . Kommercielle sår rense er tilgængelige direkte fra medicinske forsyning producenter , medicinsk distributører og online .

Jod

Jod er en anti-mikrobiel sæbe , der er effektiv mod en lang række patogener , herunder Staphylococcus aureus . Den sæbe er tilgængelig på kiosker , butikker og de fleste købmandsforretninger . Stoffet vil bejdse din hud , men det er let at rengøre ud med vand fra hanen og en mild sæbe .

Hydrogenperoxid

Brintoverilte kan bruges til at rense sår . Hæld opløsningen direkte ind i såret . Hvis du har saltvand på hånden , skylles såret med saltvand efter brug hydrogenperoxid . Hvis der ikke saltopløsning er til rådighed, skylle hydrogenperoxid fra såret med postevand . Hydrogenperoxid er ineffektiv ved aflivning bakterier, og det bør ikke anvendes på sår med fistler , som er muterede eller syge celler førende inde fra dine knogler eller andre strukturer til at din hud overflade .

Tap Water

Hvis ingen andre såret-rensevæske er tilgængelig , skal du bruge vand fra hanen . Sørg for postevand er egnet til drikkevand . Brug ikke vand , der er forurenet med snavs , skidt eller er udrikkeligt . Kør hane i 15 sekunder før vask såret. Du kan også koge vandet fra hanen , lad det køle og bruge den til at rense dine sår .

lægen

Hvis du er usikker på hvilken løsning at bruge , rådføre sig med din læge , et lægecenter eller hospital .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------