Position: sygdoms > 19 >

gigt i knæet naturlige helbredelsesmetoder

   Gigt er en term, der beskriver forskellige sygdomme-som alle kan være smertefulde og invaliderende . Smerte, hævelse og rødme er alle almindelige symptomer på arthritis forårsaget af betændelse i leddene . Selv om der er masser af receptpligtige behandlinger for gigt smerter i knæet , der er en hel naturlig muligheder for lindring så godt. Tal med din læge om disse naturlige behandlinger

Gurkemeje

Hvis du er interesseret i en naturlig måde at . behandling af gigt i knæet , overveje gurkemeje . Gurkemeje er et almindeligt brugt krydderi og har været anvendt i kinesisk og ayurvedisk medicin gennem historien . Krydderiet er en kraftfuld anti-inflammatorisk , hvilket forklarer, hvorfor det kan lindre hævelse og smerter i gigt knæ . Kig efter et tillæg , der indeholder gurkemeje som den aktive ingrediens og se, hvad det kan gøre for dig . Sørg for at du konsultere din læge først , selv om .

Bromelain

Det enzym bromelain kommer fra stammen og frugten af ananas og kan være en effektiv måde at behandle gigt i knæene . I Tyskland er bromelain en fælles recept for betændelsestilstande . Det fungerer på samme måde på at mindske smerter og inflammation som NSAID ( non-steroide anti -inflammatoriske lægemidler ) smertestillende midler.

Kirsebær

Tærte kirsebær er en velkendt naturlig behandling for gigt , og ifølge Baylor Research Institute , kan de være en effektiv behandling af slidgigt smerter i knæet . Når spist regelmæssigt , er det muligt at syrlig kirsebær væsentligt kan reducere smerter og inflammation forbundet med slidgigt i knæene .

Pycnogenol

Pycogenol , eller fyr bark ekstrakt , er en anden lovende naturlige behandling for gigt i knæene . Pycogenol er en kraftig antioxidant , der kan bidrage til at reducere stivhed og forbedre knæ funktion , når det tages i flere måneder. Tal med din læge om at starte en pycogenol supplement regime for din gigt .

Boswellia

En anden naturlig mulighed for gigt smerter i knæet er Boswellia , en indisk træ med en speciel harpiks . Harpiksen af Boswellia træet indeholder anti-inflammatoriske egenskaber , som kan drage fordel dem med smerter i knæet på grund af reumatoid eller slidgigt . Boswellia findes i tillæg form . Tal med din læge for at se om Boswellia kan arbejde for dig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------