Position: sygdoms > 19 >

hvordan man kan rense ører fra overbelastning

  En af de mere irriterende symptomer på en kold , er den overbelastet nasal passager. Som slim hober sig op i din næse , vil ikke kun dig ikke kunne trække vejret gennem næsen og er nødt til konstant at tørre dine løbende næse , men du vil formentlig også opleve det som føles tilstoppet ører . Det pres, som bihulebetændelse sætte på øret kanalerne , når de er fyldt op , kan man ubehag og gøre alt til at lyde dæmpet . vil rydde denne følelse i dine ører , skal du rydde din næse

Du skal bruge:
luftfugter .
Dekongestant .
Ansigtsservietter .

Unclogging Ører Fra Trængsel


1 .
Opsæt en luftfugter nærheden af, hvor du sover . Fyld befugteren med vand, der har en knivspids salt blandet ind i det , at fyldet linje og derefter placere opvarmning enhed i fugteren og sæt det i. Du bør ikke forsøge at sigte den fugter damp mod dit ansigt , og det bør være placeres mindst 4 meter fra din seng . Den fugter kan tage fem til ti minutter for at varme op og begynde at producere damp .
to .
Køb en nasal dekongestant , såsom Sudafed , at hjælpe med at bryde op slim i din næse . Som slim i din næse begynder at bryde op , vil du begynde at føle sig mindre pres på dine øregange .
3 .
Tag en ansigtsservietter og blæse din næse , vekslende mellem næseborene indtil intet mere vil komme ud , når du begynder at føle det køre . Må ikke sniffle , dette kun suger slim tilbage op i næsen , holder din bihuler fyldt op .

gode råd og advarsler


 • Sørg for at du skyller ud luftfugteren mellem hver gang du fylder den med vand .
 • Sørg for at du være særligt opmærksomme på , om du får en døsig eller ikke-sløve dekongestant formel . En døsig formel kan hjælpe dig med at få hvile , hvis du planlægger at tilbringe hele dagen i sengen , men vil ikke gøre dig meget godt , hvis du vil være at gå på arbejde og vice versa .
 • Sørg for at du læser alle retninger og advarsler på emballagen af decongestant , du planlægger at tage . Også, hvis du tager en medicin , bør du konsultere din læge, før du tager nogen dekongestant eller andre over-the-counter medicin .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------