Position: sygdoms > 19 >

hvad der forårsager svimmelhed efter at have spist ?

   Lægen informere en sund kost for mange årsager, forebyggelse af vægtøgning . Når vi spiser , vores kroppe gå ind overarbejde for at fordøje maden og optage de vigtige næringsstoffer og vitaminer . Et hormon ubalance eller medicinsk problem med nogen af de organer, der er involveret i fordøjelsen kan forårsage komplikationer efter at have spist , herunder ekstrem svimmelhed

Du skal bruge: .
Tillæg
Yogamåtte .
Drikkevarer , der indeholder koffein , som kaffe og te .
Proteinrige fødevarer , frugt og grøntsager .

Årsager

Der er mange medicinske tilstande , der kan forårsage svimmelhed efter at have spist herunder gastritis , slidgigt og hjertesygdomme . Den mest almindelige årsag til svimmelhed efter at have spist er hypoglykæmi .

Funktion

Kulhydrater konvertere til glukose i blodet . Bugspytkirtlen udskiller et hormon kaldet insulin som reaktion på blodsukkeret . Insulinet obligationer med blodsukkeret , som derefter konverterer til energi til foder kroppen .

Beskrivelse

Efter at have spist et måltid , især en måltid med højt indhold af kulhydrater , bugspytkirtlen går i overtid for at producere tilstrækkeligt insulin til at holde op med de stigende blodsukkerniveauer . Det ofte udskiller for meget insulin sende blodsukker under det normale sortiment.

Typer

Hypoglykæmi , der opstår først efter at have spist et måltid i et ellers rask person kaldes reaktiv hypoglykæmi . Ifølge National Diabetes Information Clearinghouse , kan diabetes-relateret hypoglykæmi også resultere i svimmelhed efter at have spist .

Behandling

Hvis blodsukkeret falder til under 70 mg /dl ( milligram af glukose til deciliters af blod ) , indtagelse af simple kulhydrater såsom juice , hårdt slik eller almindelig sodavand er behov for . Konsultere en læge for en dybtgående undersøgelse og behandlingsplan .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------