Position: sygdoms > 19 >

kost for at reducere en fedtlever

   Deres lever indeholder nogle fedt , men når den overstiger mere 10 % af din lever vægt , du har " fedtlever ". Den mest almindelige årsag til at udvikle fedtlever er alkohol . Dog kan nogle gange fedtlever forekomme selv blandt lys drikker eller teetotalers , en tilstand kendt som ikke-alkoholiske Steatohepatitis ( NASH ) . Det er svært at finde nogen tegn og symptomer på fedtlever , men du skal være på udkig efter smerter i øverste højre del af maven . Når svær fedtlever hersker i lang tid , det hærder leveren fører til en tilstand kendt som skrumpelever , og senere leversvigt .

Behandling

fedtlever effekter omkring 10 til 20 procent af amerikanerne . Folk , der ikke er alkoholikere kan have fedtlever på grund af overvægt , diabetes , forhøjet kolesterol eller underernæring . For ekstreme tilfælde af fedtlever , er enteral eller parenteral ernæring til rådighed. Men for milde tilfælde , som omfatter størstedelen af befolkningen , er kosten modifikation den vigtigste behandling .

Kost til fedtlever

Den bedste måde at reducere fedtlever er at nedsætte din vægt , hvis du er overvægtige eller fede . Når vægttab er nået , en velafbalanceret og sund kost anbefales.
Begræns dit indtag af raffinerede og poleret kulhydrater som hvidt brød og bagværk fremstillet af raffineret mel . Erstatte disse med hele hvede produkter så vidt muligt . Brune ris er at foretrække. Din samlede kalorieindhold indhold fra kulhydrater bør være mindst være 40 procent .
Forbruge høj kvalitet protein som mælk og mejeriprodukter , fisk , kylling og æg . Da din lever er skadet, vil en god kvalitet protein hjælpe den regenererer . Spis supplerende proteiner som bønner , bælgfrugter og bælgfrugter til at berige din kost så godt.
Undgå stegt mad og dem, der indeholder mættede fedtstoffer som smør , ost , sødmælk produkter og rødt kød . Vælg umættede olier til madlavning så godt, som saflorolie , solsikke olie og vegetabilsk olie . Enkeltumættet fedt som olivenolie og rapsolie er gode for . Undgå transfedtsyrer fra stegt mad og bagværk .
Spis en kost rig på frugt og grøntsager . Frugt giver vitaminer og mineraler som C-vitamin , selen , kalium og vitamin E.
Forøg din væskeindtag at skylle din lever af toksiner .
Vær oftere for at holde din vægt i skak og gå til regelmæssig checkups til din læge .

for alkoholikere

Det vigtigste behandling for alkoholikere er at stoppe forbrugende alkohol . Kroniske alkoholikere kan lide af tab af smag og derfor ikke spiser ordentligt . De kan være anorektiske og lider opkastning og kvalme . Selv når maden er spist , alkoholikere med beskadigede fordøjelse ikke er i stand til at absorbere og fordøje maden ordentligt . Nøglen til alkoholikere til at reducere deres fedtlever er derfor at stoppe med at drikke så meget som muligt . Hvis det er nødvendigt , søge professionel sundhed .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------