Position: sygdoms > 19 >

hvordan man undgår kemoterapi under kræftbehandling

   Når man diskuterer behandling for forskellige former for kræft , skal det cost /benefit- forholdet altid afveje sandsynlige gevinster af behandlingen kontra bivirkninger . Nogle personer beslutte , at behandlingsmetoder som kemoterapi , med sin ledsager træthed og kvalme , ikke er prisen værd . For dem , foreslår undgå kemoterapi en række muligheder , herunder stråling , kirurgisk fjernelse af kræft orgel , søge alternative behandlinger eller ingen behandling overhovedet

Du skal bruge: .
Blød klud
. Monokel skruer .
Guldsmed 's skruetrækker .
Needle-næse tænger .
Vatpinde .
Sprit .
Bindende lim .


1 .
Rådfør dig med din læge om netop din sag for kræft og de levedygtige behandlingsmuligheder du har til rådighed . Der er mange forskellige måder at bekæmpe kræft , så du skal ikke antage, at du er tvunget til at acceptere kemoterapi som din eneste mulighed , uden først at have en åbenhjertig diskussion med din primære sundhedspleje udbyder for at drøfte andre mulige behandlinger .
2 .
Søg et andet ( eller endda en tredje) udtalelse , hvis din læge udtrykker , at kemoterapi er din eneste virkelige behandlingsmulighed . Læger kan variere betydeligt i deres tilgang til kræftbehandling , så konsultere mere end én læge for at få den bedste chance for at undgå kemoterapi som behandling .
3 .
Overvej strålebehandling som en potentiel alternativ til kemoterapi . Strålebehandling er en mere lokal form for behandling , der indebærer anvendelse af højintensive radioaktive energi til det berørte område . Mens mange af de bivirkninger kan ligne dem, opleves af kemo patienter ( såsom træthed og kvalme ) , er særlige bivirkninger generelt kun er begrænset til det område , der behandles , i modsætning til de systemiske bivirkninger af kemoterapi .

4 .
Diskutere levedygtighed kirurgisk fjernelse eller de-bulking ( fjernelse af blot en del af kræft masse ) af svulsten med din læge . Kirurgisk fjernelse af det ramte område er en mulighed i tilfælde af kræft , der stadig indeholdt i et bestemt område af kroppen . Mens kirurgi bærer sit eget sæt af risici ( afhængigt af området , der skal opereres på ) , den repræsenterer mere en et-trins behandling for kræft , i modsætning til kemoterapi-. hvor behandlingen kan fortsætte i flere måneder ad gangen

5 .
Forskning alternativ behandling metoder til at bekæmpe kræft . Selv om mange af disse metoder er så -of-endnu videnskabeligt bevist, kan de stadig give dig en måde at undgå kemoterapi . Prøve alternative behandlinger omfatter oxygen terapi , biofeedback , og fysisk berøring healing , men det er næppe en udtømmende liste . Uanset , ved, at du har muligheder udenfor ortodokse tilgang til kræftbehandling , hvis du føler, at de kan være mere effektiv end konventionel medicin .
6 .
Affaldsbehandling hvis kemoterapi er din eneste tilgængelige valg og du virkelig føler , at stærkt imod det . Kun du kan træffe beslutning om, hvorvidt de mulige fordele ved behandlingen er værd den pris, du bliver nødt til at betale i bivirkninger og andre tilknyttede udgifter. Vide, at du er den endelige dommer over din medicinske skæbne , og ingen kan gøre dig lide gennem en behandlingsmetode , som du ikke ønsker , selv om det ender uundgåeligt med koster dit liv .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------