Position: sygdoms > 19 >

lokal hårtab behandling

   Talrige aktuelle hårtab behandlinger er tilgængelige , men kun to af de behandlinger , der er godkendt af Food and Drug Administration ( FDA )

Behandlinger Godkendt af FDA

Rogaine og Propecia kan hjælpe langsomme eller stoppe hårtab . Rogaine er en aktuel løsning anvendes til tyndere hår omkring kronecentret af hovedet . Det er designet til at øge hårvækst . Kvinder får bedre resultater ved hjælp Rogaine . Propecia er en oral behandling anvendes til at bidrage til at genoprette hårtab forårsaget af alopeci areata . Kvinder bør ikke bruge Propecia .

Aktuel Behandlinger

dihydrotestosteron ( eller DHT , som er det hormon er ansvarlig for mandlig skaldethed ) blokkere , Azelainsyre , superoxid dismutase , Provillus , Savpalme , progesteron , brændenælde rod ekstrakt , para-aminobenzoic-syre og procerin er aktuelle behandlinger til rådighed for hårtab .

Forms

Behandling kan være i form af piller , der skal indtages oralt , eller de kan være løsninger , der kræver ansøgning direkte til skaldethed området . De aktuelle løsninger er cremer og olier .

fungerer de ?

Lokalbehandlinger bruges i forbindelse med FDA-godkendte Rogaine og Propecia kan være effektive i at stoppe hårtab og hjælpe med hår genvækst .

Resultater

Positive resultater med aktuelle behandlinger er ikke blevet bevist .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------