Position: sygdoms > 2 >

hvordan man kan genoprette fra kirurgi hurtigt

  Det er vigtigt at planlægge proaktivt at inddrive fra kirurgi . Hvis du har den luksus at vide , at operation kommer op , kan du gøre meget nu for at gøre tingene mere overskueligt for dig selv . Hvis du er forberedt med alle de ressourcer, du har brug for at komme sig efter operationen , kan du tage kortere tid at genvinde dit helbred . Læs videre for at finde hvordan man effektivt hjælpe dig selv eller en elsket man får tilbage til normal ved at udarbejde god tid

Du skal bruge: .
sygesikringskort , planlægge dokument , liste over netudbydere .
Internetadgang til obesityhelp .
com .
Telefonnummer på din lokale læge samfund .

Din nuværende vægt og body mass index .
Mulige henvisning fra din egen læge .


1 .
forberede din krop
Spørg din læge til eventuelle særlige anvisninger om motion og kost , der fører op til datoen for din operation .
Jo stærkere og mere sund din krop er før indgrebet, jo bedre . Træffe sunde vaner en prioritet nu . Fortsætte med at udøve i henhold til lægens anvisninger før din operation .
Vær opmærksom på brændstofpåfyldning din krop healthfully , igen i overensstemmelse med din læges anvisninger . Mest sandsynligt vil en kost fyldt med frugt , grøntsager og magre proteiner være et godt valg .
Sørg for at vide , hvornår de skal stoppe med at spise og drikke før anæstesi , og vide, om ikke du skal tage receptpligtig medicin før operation .

2 .
Organiser dine forhold
Betal dine regninger . Fuldstændige og uddelegere så meget som det er rimeligt på arbejde for at have lidt fred i sindet om din karriere ansvar . Tage sig af detaljer, bør du ikke behøver at bekymre dig om efter operationen . Hvis det er muligt , tage en dag eller to længere at komme til hægterne , end du tror det vil tage . Må ikke undervurdere , hvor meget tid og energi det tager at komme sig . Med mere tid , kan du bruge al din energi til healing .
3 .
Saml din støtte
Det er tid til at bede andre om hjælp , fordi du får brug for den . Ligesom du ville være glad for at hjælpe en anden , når de er ved at komme fra kirurgi , andre glade for at hjælpe dig .
Du skal nogen til at køre dig til operationen , for at lytte til postoperativt instruktioner med dig ( du kan blive groggy , når følg anvisningerne ) , afhente nogen recepter du har brug for, og til at køre dig hjem . Du kan få brug for nogen til at bo hos dig i mindst 24 timer efter operationen for at sikre, at du er OK Spørg din støtte netværk folk til at tjekke ind på dig personligt eller telefonisk regelmæssigt i dagene efter din medicinske procedure .
Line op to personer til at hjælpe dig ud på operationsdagen . Har en person som en back up , hvis den første person uventet kan ikke hjælpe alligevel .
4 .

Børn og kæledyr
Aftal for børn og kæledyr skal passes af af andre , enten i dit hjem eller væk . Planlægger ikke at tage sig af andre, når du er ved at komme .
5 .
Arranger dit miljø
Rens huset , eller har en anden rense det før operationen . Sørg for, at gulvene er fri for forhindringer og smide tæpper , så du vil ikke rejse . Hvis det er nødvendigt , at flytte møbler for at skabe klare stier til badeværelset og omkring huset . Har din opladet telefon ved sengen eller sofaen . Har et badeværelse på samme niveau som du er. Det er ikke sikkert at forsøge at gøre trapper lige efter operationen .
6 .
Saml Supplies
har nogle gode , løs , comfy tøj rent og klar til at bære for de dage efter din operation . Saml narkotika , mad , drikkevarer , ekstra tæpper , læsestof , briller , osv. Sørg for alt hvad du behøver, er meget tæt ved hånden og let at få . Det skal være inden for rækkevidde fra sengen , hvor du nå ud . Overveje at åbne de pakker, eller pille flasker foran , divvying op doser af piller i en opdelte pille kasse osv.
7 .
Kend dine instruktioner
Spørg din medicinske team , hvad de kan forvente under genoprettelsen. Spørge, hvordan du kan forberede nu at være klar . Find ud af , hvad du skal bære og bringe for dagen af kirurgi .
Som beskrevet i trin 3 , skal du sørge for , at nogen hører alle postoperativt instruktioner med dig . Sørg for at du ved, hvor din skriftlige anvisninger og alle recepter . Genlæste dem regelmæssigt . Cirkel og /eller fremhæve telefonnumre at ringe med spørgsmål eller nødsituationer .
8 .
Følg Gennem
Kirurgi er ikke det sidste trin . Du bliver nødt til at følge op ved at udføre alle de instruktioner og /eller øvelser fra din læge , terapeuter og andre medicinske eksperter . Skriv din opfølgning aftaler i kalenderen med det samme , og dukke op for hver udnævnelse .

gode råd og advarsler


 • Vær god ved dig selv . Tag den tid du behøver for at inddrive fuldt ud.
 • Hvis du overdrive det , når inddrivelse , vil du føle værre , og tager længere tid at komme sig fuldt ud . Du er ikke en superhelt .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------