Position: sygdoms > 2 >

hvordan man kan helbrede efter fjernelse af plader og skruer af en brækket ankel

  Så du sandsynligvis have været igennem pinen ud for en komplet bimalleolar fraktur , er dine knogler nu helet , og din ankel er i orden igen . Du er beslutter på, hvis du skal fjerne pladerne og skruer , der holder sammen din ankel sammen . Jeg vil fortælle dig , hvordan du klare denne beslutning , ved hjælp af personlig erfaring . Hvis du beslutter dig for at søge udsendelse , vil jeg fortælle dig, hvordan jeg rettede sig efter den procedure,

Du skal bruge: .
krykker
isposer .
puder .
ekstra bandager .

valgfri-ginger ale , saltkringler , Tylenol ( de undertiden ordinere Vicadin , men jeg kunne ikke lide det , da det bare gjorde mig mere syg .
) .


1 .
* Jeg er ikke læge . Jeg kun give dig min personlige erfaring her .

Hvis du vil have dine plader og skruer fjernelse se den læge ( hvis muligt) at sætte udstyret i. Enhver knogle specialist kunne arbejde , men jeg anbefale at gå med den person , der er mest fortrolige med deres arbejde . Jeg ventede 4 år til at håndtere de begrænsninger af det udstyr og besluttet, at det bare skulle gøres efter at det er lige begyndt at blive mere og mere af et problem . Tal med din læge .

2 .
Hvis din læge er enig i hardware udsendelse , vil jeg anbefale at tale med dit forsikringsselskab for at sikre dig at gøre alt, hvad der forventes af dig , for , for at sikre dig aren ' t stak med en stor regning . Nogle forsikringsselskaber kræver visse præoperative test , men for yngre mennesker dens en teknikalitet . Det sagde jeg fandt jeg havde en unormal hjerterytme ( bare tilfældigt ) under disse tests , så hvis de planlægge test gør dem .
3 .
Prøv at planlægge din test i et kirurgisk center , i stedet for et hospital , ( medmindre du har en kompliceret medicinske behov , som kræver andre specialiteter fra et hospital ) . Et kirurgisk center vil give dig en meget pænere ( læs behagelig ) erfaring . Du vil ikke være omkring traumer , vil din udnævnelse blive holdt til tiden , og det bedste af alt, hvad du plejer være omkring et flertal af virus fundet i sygehusene . Kirurgiske centre er kun for screenet operationer . At bemærke sørg hvis du har en HMO , der ikke kun er din læge i netværket , men det sted og alle der vil arbejde på dig, er også i netværket .
4 .

Venter på opkaldet dagen før operationen kan føles som for evigt , hvis du ikke får man være sikker på at kalde centret for at sikre, at alt er i orden . Du er meget nervøs nu , men ikke være. Bare se frem til at kunne komme tilbage til dit liv i et par uger . ( Jeg vil gerne sige et par dage , men at sige et par uger spiller det sikkert . )
5 .
må ikke spise eller drikke aftenen før operationen . Det kan endda inkludere vand , men tjek med din læge eller sygeplejerske . Hvis du har recepter eller anden medicin være sikker på at tjekke med din læge for at se , hvordan dette vil interagere med din operation . Husk, jeg er ikke læge og alle de råd jeg nævne her er hvad jeg har gjort før min procedure .
6 .
Når du ankommer til at gøre dit papir arbejde har dit id , sygesikringskort , og co-betale, hvis det er nødvendigt. Du vil også brug for nogen henvisninger til forsikringsselskaber. Du skal have en chauffør til at tage dig hjem . Har din driver også medbringe et par krykker , vil det gøre dit indlæg operative liv lettere . Vær sikker på din chauffør holder dine værdigenstande-telefon , tegnebog , smykker osv.
7
Den første ting, de vil gøre , når du får optaget er tag dig med et armbånd , vil det liste . allergi du være sikker på, de ved , hvad allergi du har . Vær sikker på de oplysninger, de har om dig gælder , og at de er planlægning for den rette procedure .
8 .
De vil tage din livstegn og spørge dig, hvis du har spørgsmål . De vil give dig en inter -venøse dryp via hånd . Du bør spørge dem, hvis du skal , og hvornår , for at gøre en knytnæve , så de kan finde en blodåre lettere . Generelt kan de ikke spørge dig , men det kan hjælpe nogle .
9 .
Efter IV anesthesiologist den person, " slår dig ud " vil tale med dig . De vil spørge dig om din sygehistorie . De ville elske at vide , om du nogensinde har været administreret gas eller er blevet sat ud i fortiden. Hvis du nogensinde haft et problem så lad dem vide . Du kan også vælge at vide, om de skal administrere smertestillende medicin , mens du er under . Nogle gør , nogle gange lægen heller lokal bedøvende af sitet . Du vil måske gerne at antyde, at du vil Phenyl efter en operation , da det hjælper din krop producere sin egen smertestillende og ikke få dig syg , som det bruger dine organer endorfiner til at lindre smerter . Det vil i sidste ende være det lægerne beslutning .
10 .
Efter operationen vil du højst sandsynligt har ondt igennem , og en grim smerte i benet . Dette er naturligvis normalt , når de spørger dig om dine smerter , bør du fortælle dem nøjagtigt , hvad du føler . Men du skal også vide, at alt under en 5 er stort set ignoreret af sygeplejersken . En 4 kunne få din sympati , men de sandsynligvis vil ignorere det også . Så hvis det gør ondt fortælle dem det gør ondt . Dens temmelig svært at sætte tal på smerte , så de er dybest set spørger dig, hvordan du kvantificere denne smerte .
11 .
Hvis du har nogle Luden hostebolsjer , som kan hjælpe halsen lidt , ville jeg ikke tage medicineret noget . Men hvis du er i en masse smerte , bede dem om at give dig en smertestillende pille til at gå , mens der , som apoteket kan tage timer at fylde din recept .
12 .
Take it let , når du først kommer hjem . Prøv at have nogen til at hjælpe dig rundt . Hvis du har en rygsæk bruge det , og din krykker at komme rundt . Hvis du er en Rambo , kan du ikke engang behøver krykker , men jeg ønskede ikke at beskadige sting , så jeg gjorde . Hold din mund forhøjede og løbende køles med en ispose , holde dine bandager tørre (læg noget mellem pakningen og bandager , så isen ikke kondensere på suturer . )
13 .

Følg din læger anbefalinger til fjernelse af bandager , rengøring mv
14 .
Lav en opfølgning aftale omkring 2 uger fra din operation .
15 .
Nyd dit liv , er du sandsynligvis 10-25 % bedre end når du havde de plader derinde . Nogle forskningsresultater , der siger , der har fjernet pladerne , mens du er yngre kan hjælpe knoglen . Nogle indledende forskning siger, at knoglen bliver afhængig af pladerne og få knoglerne til at være stiv og mere skrøbelige , at fjerne dem tidligere hjælper knoglen vokse ordentligt . Endnu en gang er jeg ikke læge , men er du velkommen til at tale med en at spørge dem om noget af dette . Du er velkommen til at kommentere og fortælle os, hvordan du gør , kan jeg dele med dig mine opdateringer så godt.
Held og lykke !

gode råd og advarsler


 • Smerter er for det meste psykisk . Hvis du kan håndtere det din krop vil hele hurtigere .
 • Ice hjælper med at reducere inflammation .
 • Se min tidligere eHow hvis du lige brød din ankel . Dette er del 2 .
 • Hvis du er på udkig efter nogen til at fortælle dig , hvis denne hardware er værd at fjerne , lige nu , siger jeg absolut . Hvis din sygesikring dækker det , så spørg din læge , hvad de synes!
 • Igen Jeg er ikke læge . Jeg er kun give dig min personlige erfaring her
 • Hold øje med tegn på infektion
 • Look out for overdreven sygdom ( især hvis du ikke har taget smertestillende medicin-. smertestillende medicin kan gøre dig syg )
 • Du er velkommen til at ringe til din læge , hvis du har nogen bekymringer , til enhver tid .
 • I de første 24 timer efter operationen bør du have din læge personsøger \ telefonnummer til rådighed, hvis du har brug for det .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------