Position: sygdoms > 2 >

hvad er gastroplasty ?

   Lodret banded gastroplasty , eller gastroplasty for korte , er et lægemiddel procedure , der hjælper med vægttab . Svarende til gastrisk bypass-operation , gastroplasty viderestiller fordøjelsessystemet , men i modsætning til gastrisk bypass-operation , også denne procedure minimerer størrelsen af maven , derfor begrænser mængden af mad , der kan spises

funktioner


Gastroplasty er en restriktiv kirurgisk procedure, hvorefter maven er hæftet til at reducere mængden af mad , der kan forbruges . Proceduren beskæftiger både et band og hæfteklammer til at skabe en lille mave pose . I bunden af posen er et lille hul , der flyder ind i maven , og derfra , mave- tarmkanalen . Dette system bremser passage af fødevarer, og sikrer , at kun en lille mængde mad kan være i maven på én gang

kirurgisk indgreb


I gastroplasty , den øvre mave --- området nær spiserøret . -- er hæftet vertikalt , hvilket skaber en lille pose langs kurven i bunden af maven . Åbningen i posen , er begrænset af et band , og strækker sig til resten af maven . Bandet hjælpemidler i forsinke mad fra tømning af posen , hvilket medfører en følelse af fylden snart efter at have spist .

Side Effects


Potentielle bivirkninger fra gastroplasty omfatte malabsorption ( når kroppen ikke er i stand til at udtrække vitaminer ) , kronisk mavesmerter og vitaminmangel , som alle kan undgås ved at fjerne sukker-og fedt-rige fødevarer fra kosten . En ekstra bivirkning rapporteret af patienterne er " dumping syndrom ", hvori patienterne lider af en kombination af kvalme , svedtendens , bryst og mavekramper , og diarré .

Post-kirurgi Home Care

Patienter, som har gennemgået gastroplasty kirurgi skal overholde en streng diæt . Ofte med høj -fiber fødevarer , herunder visse kornprodukter og grøntsager , bliver svært at spise , mens højt raffinerede fødevarer også give ubehag. Selv om proceduren er til gavn for patienter, der er overvægtige , skal det understøttes af ændringer i livsstil , herunder en sund kost og motion , til at opretholde vægttab . Læger opfordrer også patienter til at opretholde en realistisk forventning om forandring .

Advarsler

Vertikal band gastroplasty er uigenkaldelig . Proceduren kræver generelt en 5-eller 6- tommer indsnit i maven , samt et hospital ophold på tre dage eller længere . Mange læger anser gastroplasty at være en meget alvorlig og livstruende procedure . American Medical Association har klassificeret som en " alvorlig farlig . " Denne form for vægttab kirurgi er ved at miste ind sent som flere læger er begyndt at bruge en justerbar gastrisk band . Denne nye procedure kræver ikke et snit i maven , og det ikke bruge nogen korte linjer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------